- hirdetés -

Immár negyedik alkalommal rendezték meg az OMTK-ULE labdarúgó bálját, mely már hagyománynak számít az egyesület körében. Március 4-én közel kétszázan gyűltek össze az Alföld Gyöngye Hotelben, hogy a díjak átadása után tánccal és kötetlen szórakozással töltsenek el egy estét.

Az OMTK-ULE egyesülete már tizennégy van jelen Orosháza életében. Ez idő alatt rengeteg sikert értek el, évről-évre fejlődnek, erősödnek a csapatok. Tóth-Kása Sándor az egyesület vezetője elmondta, ezt azoknak az embereknek köszönhetik, akik a bálon az asztaloknál foglaltak helyet, hiszen mindent megtesznek azért, hogy az OMTK-ULE egyre jobbá váljon.

– Az OMTK-ULE egy család. Amikor elindítottuk ezt a bált, nem tudtuk mi lesz belőle, de a négy év alatt hagyománnyá nőtte ki magát. Szerettünk volna egy olyan eseményt, ahol a pályán lévő és a pályán kívüli emberek össze tudnak jönni beszélgetni, szórakozni. A hangulat mindig szuper, a buli általában hajnalig tart. Idén duplán ünnepelhetünk, hiszen délután két csapatunk is győzelemmel tért haza, valamint a hétre egy másik jó hír is jutott, tizenöt éves focistánk, Tompa Ákos profi szerződést írt alá a Budapest Honvéd csapatával. Ez is jól mutatja, hogy a közösség- és csapatépítés jól működik, mindent igyekszünk a legjobban csinálni ami a futballról, valamint egymásról szól – zárta az egyesület vezetője.

Az egyesület mára körülbelül 500 gyermeket foglalkoztat és három felnőtt csapattal rendelkezik. A vacsora és a tánc előtt Dávid Zoltán polgármester is köszöntötte a jelenlévő focistákat és futball rajongókat.

– Csodálatos az orosházi csapat, azt gondolom a környékünkön mi rendelkezünk a legjobb adottságokkal. Az eredmények egyre inkább megmutatkoznak, gratulálok a csapatoknak, az edzőknek, akik mindennap dolgoznak, valamint a szülőknek, akik áldoznak erre a sportra és szívesen hozzák gyermekeiket az egyesülethez, hogy tanuljanak. A csapatoknak további szép sikereket kívánok, éljen az OMTK-ULE – zárta beszédét a polgármester.

A köszöntőbeszédeket a díjak átadása követte. Az első kitüntetést Dénes Balázs kapta, aki 2017-ben csatlakozott az egyesülethez, 16 évesen pedig már a felnőtt csapatokban is bemutatkozott. A következő elismerés tulajdonosa egy másik fiatal focista, Janicsek Zoltán lett, aki már az OMTK-ULE megalakulása óta az egyesület tagja. Szorgalmával mindig csapata húzóembereként van jelen. A harmadik díj tulajdonosa Selmeczi Kevin 2011 óta az ULE tagja, folyamatos fejlődésének köszönhetően négy éve a felnőtt csapatok játékosa, oszlopos tagja a Megye I. gárdájának. Az utolsó kitüntetést óriási meglepettséggel fogadta Dobi Balázs, aki már régóta az orosházi foci fontos személyisége. 1992-ben igazolt az akkori OMTK-hoz, több éve támogatja az egyesületet társadalmi tevékenységével. A díjazottakat az asztalnál ülők kitörő tapssal, ujjongással köszöntötték, örültek csapattársaik sikerének.

Az elismerések átadása után nem maradt más, mint a vacsora és szórakozás. Éjfél előtt a tombolákat is kisorsolták, majd hajnalig tartó tánc és mulatság zárta az estét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.