- hirdetés -

Január 1-jén a reggeli órákban született meg az orosházi kórházban az első 2023-as orosházi baba. Muzsla Grétát és családját február 28-án Dávid Zoltán polgármester is meglátogatta, hogy megajándékozza őket. 

Nem kellett sokat várni a 2023-as év első babájára Orosházán. Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben január 1-jén, 7 óra 46 perckor 3550 grammal és 51 centivel született meg Muzsla Gréta. Az orosházi Muzsla Balázs és Muzsla-Németh Tímea első gyermeke egyben az első Dr. László Elek Kórházban született baba lett a 2023-as évben. 

Ahogy korábban mondták, a kis Gréta már a világrajövetele előtt szófogadó gyermek volt.
– Azt kértem tőle, hogy várja meg a januárt, hiszen édesanyám akkorra vett ki szabadságot, hogy otthon segítsen – mesélte még januárban Tímea.

A születése után a kicsi a Csecsemő- és Gyermekosztályra került, ahol gyorsan megerősödött, családja hamarosan haza is vihette a kislányt. A Muzsla családot, de legfőképpen Grétát február 28-án Orosháza polgármestere, Dávid Zoltán köszöntötte, a virágcsokor mellett egy ajándékcsomagot is átadott, a csomagban a baba ápolásához hasznos holmik sorakoztak.

– Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok az egész családnak. Hatalmas boldogság egy gyermek születése, élvezzétek ki a babázás minden pillanatát, mert – tapasztalatból beszélek – egy pillanat műve és máris óvodás, iskolás lesz – mondta el a városvezető, megcsodálva a kis Grétát, akit egyáltalán nem zavart a sokadalom körülötte. 

A Muzsla család egyike lesz azoknak, akiket a Babaköszöntő keretében köszönt majd a város, folytatva az elmúlt évek hagyományait. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.