- hirdetés -

Száznyolcvan hölgytagját várta az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete a Töhötöm utcai nyugdíjasházba. A nemzetközi nőnap alkalmából köszöntötték a hölgyeket.

Zsúfolásig megtelt a nyugdíjasház nagyterme. Elsőként a nyugdíjas szervezet elnöke, Erős Károly köszöntötte a hölgyeket, majd ez egyesület férfi tagjai kedveskedtek egy-egy verssel az ünnepelteknek.

A polgármester meleg szavakkal köszöntötte a hölgyeket (Fotó: Dancsó József)

Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere ezúttal sem érkezett üres kézzel a Töhötöm utcára, de még az ajándékok átadása előtt meleg szavakkal köszöntötte a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából.

– Beszéljünk a hölgyekről, hiszen a mai nap önökért, önökről szól. Kik is a nők? A nők a mindent jelentik, ők azok, akik bearanyozzák az életünket, megszülnek, felnevelnek, az utunkat egyengetik. Én úgy gondolom, hogy hatalmas feladatokat látnak el, hiszen egy családot működtetnek, annak belső működését biztosítják. Minden élethelyzetben helyt állnak, nélkülük az élet sivár és elképzelhetetlen. Orosháza is rengeteget köszönhet önöknek – mondta el egyebek mellett köszöntőjében a városvezető.

Nagy Róbert színművész, Szécsi Pál dalaival teremtett kiváló hangulatot (Fotó: Dancsó József)

A köszöntő szavak után Dávid Zoltán felkonferálta első ajándékát. Nagy Róbertet, a Békéscsabai Jókai Színház művészét hívta a színpadra. Nagy Róbert, az általa válogatott Szécsi Pál dalokkal, pillanatok alatt remek hangulatot teremtett.

A polgármester ma sem érkezett üres kézzel (Fotó: Dancsó József)

Az ajándékok sora a slágerekkel nem ért véget. A polgármester egy-egy szál virággal és egy-egy kis csokival is megajándékozta az összegyűlt hölgysereget.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.