- hirdetés -

Közösen léphetnek át a 2023-as évbe az orosháziak, a város főterén ismét megvalósul a már tavaly is nagy sikert aratott Retro Bulijárat Kukovecz János Kuky vezetésével.

Egy kis vidámságot csempészett volna az orosháziak hétköznapjaiba még tavaly, a koronavírus-járvány tavaszi, harmadik hulláma során. Ezzel az elhatározással valósította meg a Mozgó Retro Bulijárat nevű ötletét Kukovecz János, aki a szórakoztatás mellett a város mentőinek, egészségügyi dolgozóinak és tűzoltóinak is köszönetet mondott.

2020 végén a vírushelyzet miatt még nem volt lehetőség megtartani a diszkót vagy a városi szilvesztert, tavaly év végén viszont már megvalósult a bulijárat, melyre idén sem kell már sokáig várnunk.

Ismét érkezik a Kuky becenevű Kukovecz János bulijárata, ezúttal szilveszterkor

– December elején kaptam megkeresést a város önkormányzatától és a Petőfi Művelődési Központtól, hogy szeretnének újra felkérni a Városi Szilveszter megrendezésére, amit nagyon megtisztelőnek éreztem. Természetesen igen mondtam, mert szeretem mindazt, amit csinálok: zenélni és mosolyt csalni az emberek arcára.

Szerencsére nincs már pandémia, de sajnos most meg az energiaárak szabadultak el és nehezítik az emberek, települések, önkormányzatok életét. Színpad ezúttal nem lesz, illetve egy teherautón kialakítva, ott fogok fellépni. Volt még két felkérésem, így azokat már sajnos nem tudtam elvállalni. Egy kis Retro Discóval készülünk, hogy elbúcsúztassuk az óévet és átlépjünk a 2023-as évbe – ismertette a részleteket.

Hozzátette, mindenkinek boldog új esztendőt kíván, december 31-én este 20 órától pedig mindenkit, kicsiket és nagyokat szeretettel várnak a város főterére, hogy egy kis időre elfelejtsék gondjaikat, bajaikat és méltóképpen, egy nagy bulival búcsúztathassák a 2022-es évet.

Kiemelt képen: Tavaly is sokan választották a főtéri rendezvényt az óév búcsúztatására

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.