- hirdetés -

Két kérdésre kerestünk választ az orosházi sportolók között. Mit tenne a karácsonyfa alá, avagy mire volt legbüszkébb ez évben, valamint milyen tervei, céljai vannak az új évre?

Kétrészes sorozatunk második részében Harangozó Krisztián, Bogár Viktória és ifj. Zsiga Zsolt válaszolt kérdésünkre.

Harangozó Krisztián, az OMTK-ULE labdarúgója: Ez az év számomra teli volt meghatározó eseménnyel, főleg a magánéletemben, ugyanis megházasodtam és hamarosan gyermekáldás elé is nézünk. Ezekre vagyok a legbüszkébb, de az idei év második felében a fociban is sikerült jó évet zárni. A fa alá talán egy kis nyugodtságot kérnék a Jézuskától, a jövő évben pedig a kibővült családommal ünnepelni szeretnék egy bajnoki címet május végén.

Harangozó Krisztián (fotó: OC archív)

Bogár Viktória, az Orosháza Úszó Egyesület úszója: A Karácsony számomra nem az ajándékozásról, hanem a családdal együtt töltött időről, a szeretetről szól. A 2022-es évet összeségében jónak értékelem, hiszen nyáron jól sikerült a fő versenyem. Az év vége nem úgy alakult, ahogy terveztük, mert egy hosszú betegség közbe szólt, így egy háromhetes rövid felkészülés után sikerült elindulnom az I. Rövidpályás Utánpótlás Országos Bajnokságon. Ezen a bajnokságon a körülmények ellenére sikerült döntőbe jutnom 400 m vegyes úszásban, ahol 7. lettem. A jövő évben is szeretnék legalább ilyen sikeres lenni, mint amilyen ebben az évben voltam. Eredményeimért nagyon hálás vagyok a családomnak és edzőmnek, Schmidt Jenőnek.

Bogár Viktória (fotó: egyesület)

ifj. Zsiga Zsolt sensei, az OKKSZK versenyzője: Az idei év célkitűzése a teljesítményem és a minőségi munkának a növelése volt, ami aztán hozta magával az eredményességet is, ha csak a kick box magyar bajnokságon lévő 3. helyre vagy a világbajnoki 3. helyezésemre gondolok. A következő év első féléve főként a jogi diplomám megszerzéséről fog szólni, ezt követően az év második féléve még nagyon sok mindent hozhat!

ifj. Zsiga Zsolt (fotó: OC archív)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.