- hirdetés -

Sikeres és eredményes évet zártak az orosházi mazsorettek. Több koreográfiájuk is díjnyertes lett a különböző versenyeken, ezeket mind be is mutatták az évzáró karácsonyi műsorukon.

Decemberben elérkezik a számvetés, a visszatekintés ideje. Így tett a Petőfi Művelődési Központon belül működő Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület is. Az elnök és edző Baráth Beáta szerint nincs miért szégyenkezniük, a kitűzött célokat rendre teljesítették.

– Rendkívül mozgalmas évünk volt, nagyon sok versenyen jártunk. Fellépésünk is akadt bőven, de volt idő táborozni is és persze annál több edzés. Intenzív esztendő volt, amit most a karácsonyi évzáró műsorunkkal zárunk le. Bemutatjuk az összes koreográfiánkat, amelyekkel idén felléptünk. Mind nagyon kedves számunkra, hiszen szép eredményeket értünk el ezekkel. Bízom benne, hogy a közönségnek is tetszeni fog – fogalmazott Baráth Beáta.

A művelődési központban kilátogatók szinte folyamatos tapsát hallva, hamar bizonyosságot nyert az edző várakozása. A karácsonyi dallamok rögtön megadták az ünnepi hangulatot, majd következtek a már emlegetett díjnyertes koreográfiák.

Megkérdeztük arról is az edzőt, hogy melyik a legkedvesebb koreográfiája, de ezek közül nem tudott választani. Úgy gondolja mindegyik jól sikerült, olyan eredményeket értek el általuk, amelyekre büszkék lehetnek. Minden versenyen a maximumot nyújtották, hiányérzet nem maradt bennük.

A fiatalabb korosztály közül 19-en léptek fel, míg a nagyobb, középiskolás korosztály hat tagja lépett a színpadra a december 12-ei előadáson. Baráth Beáta elmondta, hogy a nagyobbak közül többen egyetemi felvételi előtt állnak, de az utánpótlás szépen gyarapszik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.