- hirdetés -

Ünnepváró interaktív műsorral készültek a gyerekeknek a Petőfi Művelődési Központban. A két napos rendezvényen elsőként Hevesi Imi bácsi szórakoztatta a gyerekeket, majd másnap a Dal egyik versenyzője, Zséka látogatott el hozzájuk.

December 12-én és 13-án várták az orosházi óvodákat a művelődési központ Bubik termébe. Gyapjasné Béres Enikő már hónapokkal ezelőtt kitalálta, hogy az ünnepvárás idején szeretne majd valamivel kedveskedni a gyerekeknek, így jött létre a programsorozat.

– Egy kis plusz élményt szerettünk volna itt, az adventi időszakban az orosházi gyerekeknek, ezért intéztünk feléjük felhívást. Az óvodák nagy örömmel fogadták az ötletet, azonban sajnos nem minden intézmény tudott eljönni, így tavasszal is szeretnék egy hasonló programsorozatot – mondta Gyapjasné Béres Enikő.

December 12-én, délelőtt Hevesi Imre műsora várta a gyerekeket. A már mindenki által ismert Imi bácsi nagy mosollyal lépett a színpadra, majd ünnepi dalokkal szórakoztatta a gyerekeket, akik a színpadra is felmehettek és csörgő hangszerekkel kísérték.

– Hatszáz dalból válogattam ki a mai programot, kicsit visszatekintünk a Mikulásra, de már itt az advent, és a karácsony is. Mindig kérdezik hogy-hogy nem unom, de amikor a kezembe fogom a gitárt és ránézek a gyerekekre elönt a boldogság – hangsúlyozta Imi bácsi.

A programot ezután december 13-án a már Dalból is ismert Zséka folytatta. Az énekesnő 2017-ben indította el az Oviturnét, ahol játékos formában ismerteti meg a gyerekekkel a hangszereket és az élő zene világát. Az énekes kiemelte, nagyon szereti a gyerekeket, valamint énekelni is, így összevonva ezt a kettőt jár az óvodásokhoz, hogy szórakoztassa a legkisebbeket.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat a két napos rendezvény során. Együtt énekeltek és zenéltek a színpadi előadókkal. A kérdésekre is nagy mosollyal és vidáman válaszoltak, a színpadon való szereplés pedig egy külön élmény volt az óvodásoknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.