- hirdetés -

December 6-án nyílt meg az orosházi rendezvénytéren az adventi kalendárium, mellyel kezdetét vette az idei Adventi Nyitogató. A jótékonysági kezdeményezés során Orosháza 14 óvodája, így több száz gyermek kap ajándékot. December 9-én a Móricz Zsigmond utcai Óvoda gyerkőcei vették át jutalmukat.

A felajánlók a város önkormányzata, valamint helyi cégek és vállalkozások. Az első ablakokat még december 6-án nyithatták ki a Lehel utcai és az Eötvös József Katolikus Óvoda óvodásai, míg december 9-én a Móricz Zsigmond utcai Óvoda gyerkőcei kaptak ajándékot, melyet a város polgármestere Dávid Zoltán nyújtott át nekik.

– Nagyon jó kezdeményezésnek tartom az adventi nyitogatót, melynek már nagy sikere volt az elmúlt években és természetesen a jövőben is szeretnénk folytatni. A Móricz ovisok érkeztek meg és várták izgatottan, hogy a kalendárium 9-es ablaka mögül vajon milyen ajándékok fognak előkerülni. Ezúttal labdákat és különféle játékokat nyújtottunk át a gyerekeknek – nyilatkozta a polgármester.

A nap folyamán a későbbiekben a Bajcsy-Zsilinszky utcai óvoda gyerkőcei is átvehették ajándékaikat a városi rendezvénytéren.

Orosháza Városi Önkormányzat Napköziotthonos Óvodája Bajcsy Zsilinszky utcai telephelyének adományozói: Orosháza Város Önkormányzata, Orosházi Polgármesteri Hivatal, KAZÉP Kazánjavító és szerelő Kft.

Orosháza Városi Önkormányzat Napköziotthonos Óvodája Móricz Zsigmond utcai telephelyének adományozói: Orosháza Város Önkormányzata, Orosházi Polgármesteri Hivatal, KAZÉP Kazánjavító és szerelő Kft.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.