- hirdetés -

A Hajnal Evangélikus Óvoda ideiglenes helyszínére, a Kodolányi János Egyetemre is ellátogatott december 6-án a Mikulás, az összes gyerkőc egy mikuláscsomaggal gazdagodott a délelőtt során. A csomagokat a Dominkó és Társa Kft ajánlotta fel és szállította el az intézménynek.

Egy ideje már ünnepi hangulatban telnek a napok a Hajnal Evangélikus Óvoda gyerekeinek és dolgozóinak, november végén például az intézménynek ideiglenesen helyet adó Kodolányi János Egyetem hallgatóival, oktatóival és dolgozóival közösen ünnepelték meg advent első vasárnapját. December 6-án a Dominkó és Társa Kft. képviselői hoztak nekik mikuláscsomagokat.

– Nemrég az evangélikus iskolában rendezett Márton napi ünnepségen vettem részt a feleségemmel, ahol az intézményvezető rendkívül odaadóan, nagy köszönettel beszélt azoknak a munkájáról, akik támogatják mind az iskola, mind az óvoda bővülését, szépülését, jobbá tételét. Az ott elhangzottak alapján bennem is felmerült egy olyan érzés, hogy ennek én is a részese szeretnék lenni – árulta el a cég ügyvezetője, Dominkó Zsolt.

Hozzátette, hogy mindkét gyermeke, Arnold és Szófia is ebbe az óvodába járt korábban, családjának minden tagja evangélikus, így örömmel lepték meg csomagjaikkal az intézményt, a gyerekeket Mikulás alkalmából és kívántak nekik kellemes ünnepeket.

– Nagy örömmel tölt el minket a kezdeményezés, hálásak vagyunk azért, hogy a szülői közösségünkből valaki ilyen szeretettel gondol az óvodára a különböző alkalmak vagy ünnepnapok apropójából és megajándékozza a gyermekközösséget. Most is egy ilyen felajánlás történt, a Dominkó és Társa Kft. jóvoltából érkezett meg az adomány, minden kisgyermek egy mikuláscsomaggal gazdagodott, összesen 120-an – tette hozzá Vajer Tímea, óvodavezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.