- hirdetés -

November 5-én immár hatodik alkalommal tartotta meg hagyományos, Pálinkamustra nevű rendezvényét a Rotary Club Orosháza. Az esemény bevételét a szervezet jótékony céljai megvalósítására fordítja.

A RC Orosháza elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt – hirdeti a város Rotary Clubja, akiknek Pálinkamustra nevű rendezvénye már több éves hagyományokra tekint vissza. Immár hatodik alkalommal szervezték meg a baráti találkozót, melynek ezúttal az Alföld Gyöngye Hotel És Konferenciaközpont egyik terme adott otthont, a CHOCHO Moon Kft. támogatásával.

A programot megtisztelték jelenlétükkel a Naszód, Szamosújvár, Baja, Budapest – Margitsziget, Hódmezővásárhely, Kisvárda, Pécs, Sopron Pannónia, Szekszárd és a Szentes-Csongrád Rotary Clubok tagjai is.

A klub beszámolója alapján összesen 70 pálinka minta érkezett be, melyet a szakavatott bíráló bizottság arany-, ezüst- és bronzminősítésekkel értékelt. A VI. Rotary-s Pálinkamustra Orosháza rendezvény különdíjas pálinkájának címét ezúttal a Pintérné Székely Erika által benevezett fekete ribizli érdemelte ki. Mint mondták, az ízletes vacsora elfogyasztása, Horváth Andy és Pintér Vilmos remek ének műsora és Kukovecz János zenei válogatása mellett a baráti és szakmai beszélgetésekre is bőven maradt idő.

Kormányos Károly, az orosházi Rotary 2022/2023-as évének elnöke elmondta, hogy a Pálinkamustra egyben jótékonysági est is volt, a rendezvény teljes bevételéből a jótékonysági céljait fogja megvalósítani a klub.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.