- hirdetés -

Két napos rendezvénnyel készülnek az orosházi óvodásoknak Mikulás napja alkalmából. Gyapjasné Béres Enikő ötlete alapján egy interaktív, zenés gyermekműsorban lehet része a fiataloknak a Petőfi Művelődési Központban.

Már hónapokkal ezelőtt megfogalmazódott az ötlete Béres Enikőnek, hogy decemberben készüljön valamivel a legkisebbeknek. Egy véletlennek köszönhetően aztán megismerte Zsékát, akinek oviturné projektje megtetszett neki.

– Az az ötletem támadt, hogy ne csak a főtéren elhelyezett kalendáriumban kapjanak ajándékot a gyerekek, hanem egy más élményt is szerezzünk nekik, ezért egy interaktív gyermekműsorral készülünk – mondta Gyapjasné Béres Enikő – Szerencsére a képviselő-testület FIDESZ-KDNP frakciója támogatott ebben a kezdeményezében, így a képviselői tiszteletdíjból finanszírozzuk majd a programot – tette hozzá.

Az esemény december 12-én és 13-án szinte egy egész napot felölel majd. A Petőfi Művelődési Központba váltva érkeznek majd a csoportok, hogy megismerkedjenek az élő zenével. Zséka és Gyapjasné Enikő műsora és hangszersimogatója mellett pedig a képviselő-testület több tagja is részt vesz majd a programban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.