- hirdetés -

Újabb versenyen remekeltek az orosházi mazsorettek. Ezúttal Hódmezővásárhelyről hoztak el három arany, két ezüst és egy kiemelt arany minősítést, ezen kívül különdíjakat is kiérdemeltek produkciójukkal.

Az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület folyamatosan folyamatosan szállítja a jó eredményeket, legutóbb a hódmezővásárhelyi Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon jártak Baráth Beáta és Hevesi Henriett tanítványai.

Összesen két ezüst, három arany és egy kiemelt arany minősítést szereztek. A nap végén különdíjakat is kiosztottak a verseny szervezői a zsűri döntése alapján. A produkciók olyan jól sikerültek, hogy egyesületi különdíjban is részesültek a versenyzők és edzőik, Baráth Beáta pedig ismételten kapott egy koreográfusi különdíjat. Különösen nagy szó ez a szereplés, hiszen a junior korosztályból hét lány most versenyzett először.

Az eredmények részletesen:

KIEMELT ARANY MINŐSÍTÉS – Botos felnőtt miniformáció (Ciao Bella) – “A”
ARANY MINŐSÍTÉS – Czeilinger Tina és Kalmár Zita – “A” botos ifjúsági duó
ARANY MINŐSÍTÉS – Lőrincz Dorina – “A” botos felnőtt szóló
ARANY MINŐSÍTÉS – Bot miniformáció – “A” botos felnőtt csapat
EZÜST MINŐSÍTÉS – Cséffay Enikő és Gréczi Barbara – “C” botos junior duó
EZÜST MINŐSÍTÉS – Let’s go girls! – “D” botos junior formáció

A résztvevő versenyzők névsora: Ádám Vivien, Albert Noémi, Becsey Réka, Czeilinger Martina, Cséffay Enikő, Cséffay Gyöngyi, Cséffay Valentina, Ficzere Alexa, Gombkötő Panni, Gréczi Barbara, Horváth Zsófia, Kalmár Zita, Kelemen Viktória, Lőrincz Dorina, Magyar Jázmin, Nagy Abigail, Szabó-Üveges Fruzsina, Veres Letti, Wagner Viktória, Ördög Anna Edzőik: Baráth Beáta és Hevesi Henriett

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.