- hirdetés -

A spanyolországi Pontevedrában zajló U23-as birkózó világbajnokságon tegnap vereséget szenvedett az Orosházi Spartacus kiválósága, Szél Anna. A mai napon a vigaszágban reménykedhettünk.

Az ukrán junior Európa-bajnok, tegnapi, Anna elleni győzelme után meg sem állt a döntőig, így eldőlt, hogy az orosházi lány a vigaszágon folytathatja. Első ellenfelével, a francia Ameline Douarre-vel már többször birkózott. Hol ő nyert, hol a francia lány, így élt a remény a magyar szurkolókban, hogy még az érem is elérhető, hisz utána a venezuelai következett volna.

A vigaszági mérkőzés – a helyszíni beszámolók szerint – ahogyan előre sejteni lehetett, szoros mérkőzést hozott. Anna vezetett. 2-2 volt, de nála volt az előny, amikor nyolc másodperccel a vége előtt hajhúzásért (!) megintették. Addigra a francia lány haja már szerte szét állt, így kissé súlyosnak tűnt a versenybíró ilyetén beavatkozása, amivel egy győzelmet és a további versengés lehetőségét vették el a magyar lánytól.

Nem sikerült tehát. Arról, ő hogyan élte meg ezeket a napokat, perceket, arról, reményeink szerint, hazaérkezése után számolhatunk be az OrosCafé olvasóinak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.