- hirdetés -

Kiss Rozália rendőrszázados kedd délelőtt tartott előadást a rákóczitelepi iskola 7. és 8. osztályos tanulóinak az egyre terjedő Elf Barról és annak hatásairól. Emellett az első osztályos gyerekeket is meglepte néhány ajándékkal.

Kis Rozália szeptember 13-án tartott előadást a fiataloknak. A köreikben egyre jobban terjedő Elf Bar tulajdonságairól tájékoztatta a 7. és 8. osztályos tanulókat. A rendőrszázados elmondta, a hazai illegális piacon egyre többféle ízben, nikotinos vagy nikotinmentes változatban is be tudják szerezni az interneten. Kis Rozália kiemelte a pontos összetevőit és a szervezetre gyakorolt káros hatásait még nem ismerik. Egy kisebb eszköz azonban 3-4 doboz hagyományos cigarettának felel meg, amely könnyen nikotin-túladagoláshoz vezethet.

A felsőbb éveseknek szóló előadás után a rendőrszázados az első osztályosokat is meglátogatta. Számukra egy-egy láthatósági mellényt formázó kulcstartót hozott, amelyet a gyerekek az iskolatáskájukra tudnak akasztani. A fiatal tanulók nagyon örömmel fogadták az ajándékot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.