- hirdetés -

Megújult az Eötvös József Katolikus Óvoda egyik mosdó részlege, valamint tálaló helyisége. A szeptember 1-jén induló tanévben ennek köszönhetően már teljesen új környezetben fogadhatják az óvodásokat.

Új csempéket és színeket kapott a katolikus óvoda mosdó részlege a fenntartó Szeged-Csanádi püspökség jóvoltából. A felújítási munkálatokat a napokban fejezték be, az augusztus végén érkező gyerekek fogmosópoharai és törölközői már el is foglalhatták az új helyüket. Az intézményben jelenleg 16 gyermek van, szeptember 1-jén érkezik a többi óvodás, hogy újult erővel kezdjék a 2022/2023-as tanévet.

– Az épület még a 60-as, 70-es években bölcsődének készült és még az annak megfelelő feltételek szerint voltak kialakítva ezek a helyiségek. Nagyon örülünk, hogy ennyi idő után megújult a mosdónk. Azt gondolom, hogy ez a kor szellemének, a gyerekek és a szülők igényeinek is megfelel majd – fogalmazott Szőke-Molnár Csilla az óvoda vezetője.

A mosdók felújítása mellett a dajkák munkáját is szerették volna komfortosabbá tenni, ezért a tálaló helyiségek is új külsőt kaptak, valamint a gyerekek is itt látják el a naposi teendőiket. A teljes felújítások mellett az óvónők minden évben igyekeznek otthonos hangulatot varázsolni a csoportok termeiben, így azok is új díszítést kapnak, valamint át is rendezik őket az új tanévre. Az óvoda másik mosdó részlegén pedig saját kezűleg festenek tengeri állatokat a falakra, mesés hangulatot varázsolva a gyerekeknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.