- hirdetés -

Átmenetileg a Kodolányi János Egyetem épületében működik a Hajnal utcai óvoda. Szeptember elsejétől itt várják a régi és új óvodásaikat.

Óvodánk bővítési és felújítási munkálatainak ideje alatt a Kodolányi János Egyetem épületében működik intézményünk. Az egyetem vezetésének köszönjük az épület használatának lehetőségét és a támogató együttműködést – áll a Hajnal Óvoda Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

Azt is írják, hogy az átmeneti telephelyen a gyermekek komfortérzetét szolgáló, esztétikus környezetet alakítottak ki, ami alkalmas a kiegyensúlyozott, harmonikus légkör megteremtésére és a színvonalas nevelőmunka megvalósítására.

Közel 400 millió forintból fejlesztik az orosházi Hajnal Óvoda épületét, amely során tágas tornaszobát, külön foglalkoztató helyiségeket és nevelői szobát alakítanak ki. Az esélyegyenlőség jegyében mozgássérült parkolót hoznak létre, az épület akadálymentesen lesz megközelíthető. A meglévő épület felújításának részét képezi a fűtésrendszer és a villamoshálózat korszerűsítése, valamint klímarendszerének kialakítása. A lapostetőre új hő- és vízszigetelés kerül. Felszerelik a 25 KW teljesítményű napelemet, valamint megvalósul a belső felületek felújítása, festenek és a csoportszobákban padlóburkolatot cserélnek, továbbá átépítik az ételliftet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.