- hirdetés -

A nyári felkészülést követően, az őszi szezon első ranglista versenyére került sor az Ormai csarnokban, ahol az ASE Orosháza sportolói is a nevezettek között voltak.

Az első napon mutatkozott be Sánta Elena és Szőke Anna is, a legfiatalabb, U11-es korosztályban. Az egyesület néhány napja elindult Facebook-oldala szerint a két fiatalnak még sok fejlődésre van szüksége, még bele kell erősödniük a mezőnybe. Vadász Réka már rutinosabb versenyzőnek számít, egy győzelmet ért el, ami kevés volt a továbbjutáshoz.

U13-ban Bényei Nelli esélyeshez méltóan mindkét csoportmeccsét megnyerte. A főtáblán egy győzelem után, az esélyesebb pécsi Pétery Johanna már jobbnak bizonyult. Ugyanitt Vadász Rékának csoportellenfelei ellen nem volt esélye, vígaszágon viszont két értékes győzelmet is szerzett, a jövőre nézve előremutató játékot mutatva játszott.

U15-ben Vadász Rékának a mezőnnyel való ismerkedés volt a cél, Bényei Nelli viszont a csoportelsőségért küzdött. Óriási csatában 2-0-ás hátrányból egyenlített és minimális pontkülönbséggel maradt csak alul KSI-s ellenfele ellen. A főtáblán idősebb és rutinosabb ellenfele ellen tisztességgel helytállt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.