- hirdetés -

Ünnepi szentmise helyszíne volt vasárnap reggel a szentetornyai katolikus templom, ahol a 99. születésnapját augusztus 15-én ünneplő Koroszó Máriát, Mariska nénit köszöntötte a közösség.

A megszokott menetrend szerint érkeztek vasárnap reggel is Szentetornya lakói a helyi katolikus templomba, a mostani szentmise azonban egyben egy különleges alkalom is volt a helyi közösség életében. Koroszó Máriát, Mariska nénit köszöntötték, aki 1923. augusztus 15-én született, tehát a holnapi napon ünnepli majd 99. születésnapját.

Mariska néni tehát ezúttal egy különleges áldást is kapott ezúttal Iványi László, katolikus plébánostól.
– A kort nem az évek száma méri, hanem az ember bölcsessége, az igazi ősz haj és a szeplőtlen élet – mondta köszöntőjében további hosszú életet kívánva még Mariska néninek, egyben reményét fejezve ki, hogy jövőre ilyenkor a 100. születésnapot is együtt, közösen tudják majd megünnepelni.

Ezt követően a jelenlévők különböző ajándékokkal kedveskedtek, amiért az idős hölgy meghatottan mondott köszönetet. Az önkormányzat nevében Gyapjasné Béres Enikő képviselő köszöntötte Mariska nénit, további jó egészséget kívánva neki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.