- hirdetés -

Sokéves hagyomány folytatódik pénteken a Czina iskola melletti parkban. Ismét megrendezik a lakótelepi napot.

A környéken élők között hatalmas népszerűségre szert tett esemény főszervezője, Kiss László szerint itt minden adott egy nagyszerű közösségi rendezvény megtartásához. Rendezett, szép, természetközeli környezet, családias hangulat és a lehető legszínesebb programok.

– Még Burka László kezdte szervezni a rendezvényt, az itt élő közösségnek, gyerekeknek. Tavaly vettem át tőle a szervezést. A nem emelt áras ételen és italon kívül minden ingyen van a kilátogató családok számára. A több kézműves foglalkozás, az ugrálóvár, vízifoci, arcfestés, lufihajtogatás, sétakocsikázás mellett öt helyi egyesület is tart bemutatót. Lesz jóga, kerékpáros ügyességi verseny, salsa, az est végén a tavaly is nagyon látványosra sikeredett tűzijáték, majd utcabál hajnalig. Egyesületünk, a Miénk a tér! Parkszépítő Egyesület munkája nyomán szép környezetben szórakozhatnak, pihenhetnek a kilátogató családok. Őszintén remélem, hogy az eddigiekhez méltó, remek hangulatú délutánt és estét tudunk varázsolni az üvegvárosiaknak – tette hozzá Kiss László.

– Az itt lakóknak az egyik kedvenc eseménye, de a város többi részéből is mindig sokan kilátogatnak – vette át a szót a rendezvényt támogató önkormányzati képviselő, Tóth-Kása Sándor. – Nagy öröm, hogy idén is meg tudjuk szervezni ezt a napot, immár 21. alkalommal. Rengeteg program lesz, várunk mindenkit szeretettel – fogalmazott Tóth-Kása Sándor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.