- hirdetés -

Ezen a csütörtökön is összegyűjtöttük olvasóinknak, milyen orosházi programok közül válogathatnak a következő napokban.

A Nagyok és Kicsik címet viseli az az ingyenes rendezvény, amelynek Gellértegyházi Történelmi Szabadidős Emlékpark ad otthont július 29-én, pénteken. Reggel 9-től délután 2-ig agyagozás, mézeskalács-díszítés, barátságkarkötő-fonás és közös sütkérezés vár a megjelentekre. A szervezők készülnek „Kicsik és nagyok” közös körtánccal és egy előadással is, amely a „Generációk közelebb hozása egymáshoz” címet viseli majd. A programot minden korosztálynak szeretettel ajánlják.

A kép forrása: Pitti Katalin hivatalos oldala

Interaktív népmesével és operettgálával várják az érdeklődőket július 29-én 17 és 20 óra között a Gyopárosfürdőn található rendezvénytéren. A Mese, zene, játék a szabadban című program részeként 17 órától az Aranyszőrű bárány című mesejátékot viszi színre zenei kísérettel a Bándor Bábos Csapat. 18 órától Hajmási Péter Operettgála várja az zenekedvelőket, ahol Pitti Katain Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes és kiváló művész énekel majd több vendégművésszel együtt. A rendezvény ingyenes, de regisztrációs jegyhez kötött, igényelni azt a Petőfi Művelődési Központban lehet.

Alee, az X-Faktor 2021 győztese is fellép Orosházán

Közösségi délutánra várnak minden érdeklődőt az Árpád-kertbe szombat délután, azaz július 30-án. A program 17 órakor kezdődik, először az Orosházi Mazsorett és Tánccsoport Egyesület növendékei tartanak bemutatót, majd a Best Dance Company áll színpadra. 18 órától a Candy Dance Crew, majd a ZumBabák műsora következik. Az est sztárvendége 19 órakor lép a közönség elé, ő pedig nem más, mint az X-Faktor 2021 győztese, Alee. Az ingyenes rendezvény ideje alatt népi játszóház, csillámtetoválás, kézműveskedés, lufihajtogatás és meditációs tanácsadás vár az érdeklődőkre.

A tavalyi AB/CD koncert pillanatképe (Fotó: Orosházi Rock Klub gyűjteménye)

Július 30-án 20 óra 30 perckor a Pacsirta utcai Rock Klubban fellép az AB/CD zenekar. A ViharsaRock Fesztivál programsorozat e heti sztárjai a legnagyobb AC/DC slágereket hozzák el a helyi közönségnek.

A Fitt-tér Orosháza 2022 programsorozat részeként július 30-án 18 órakor ingyenes csikung edzésre vár sok szeretettel minden érdeklődőt Petrovszki István. Másnap, azaz 31-én ugyancsak a főtéren a Fitt-tér folytatásaként 18.30-kor zumba partira invitálja a táncok és jó zenék kedvelőit Törtei László zumba instruktor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.