- hirdetés -

Nem vettek fel egyetemre? Lemaradtál az egyetemi felvételiről? Szeptembertől felsőoktatásban tanulnál tovább? Ne csüggedj, még nem késő! Július 26-tól pedig kezdetét veszi a pótfelvételi eljárás, amely augusztus 5-én éjfélig fog tartani.

Ezúttal menj biztosra: válaszd a Kodolányit Orosházán!

Sokan kétségbe esnek, ha borul a papírforma, és a gondosan kidolgozott elképzelések pillanatok alatt romokba dőlnek. Te ne tartozz közéjük!

Nem sikerült jól az érettségi? Későn jöttél rá, hogy szeretnél egyetemre járni? Ne aggódj! Még semmi sincs veszve. A ponthúzással egy időben ugyanis megnyílik egy kiskapu mindazok számára, akiket egyik egyetemre sem vettek fel, vagy eddig nem adták be a jelentkezésüket: indul a pótfelvételi eljárás. A felvi.hu felületén – habár csak rövid időre – ismét elérhetővé válik a regisztrációs oldal. Ne törődj bele a kudarcba! Élj a második eséllyel! Nézz utána, dönts, jelentkezz, és találkozzunk szeptemberben az ORIGO héten.

3 + 1 OK, AMIÉRT A KODOLÁNYI JÁNOS EGYETEM A LEGJOBB VÁLASZTÁS OROSHÁZÁN!

  • Békés megyei hallgatóként 50% tandíjkedvezményben részesülsz
  • Drága albérlet helyett kedvező áron veheted igénybe helyben a kollégiumot
  • Minőségi diplomát kapsz Békés megyében egyéni mentorálás mellett
  • Itt nem „csak” egy hallgató vagy, itt TE vagy a legfontosabb!

A Kodolányin mindenki megtalálja az aktuális élethelyzetéhez megfelelő irányt:

Továbbtanulnál, de nincs emelt érettségid? Három felsőoktatási szakképzésünkön, már 240 ponttól, középszintű vizsgákkal is várunk. A négy féléves képzés során az itt tanult tantárgyak döntő többsége beszámítható a további egyetemi tanulmányokba, és ezt követően már nem kell emelt szintű érettségit tenned.

HOL KELL JELENTKEZNED?

A jelentkezésedet a felvi.hu oldalon tudod beadni elektronikusan. Fontos, hogy adataidat megfelelően add meg, mivel a hitelesítést követően, nincs lehetőséged módosítani.

FIGYELJ AZ IDŐ RÖVIDSÉGÉRE!

A július 21-ei ponthúzást követően, a július 26.- augusztus 5. közötti időszak áll majd rendelkezésedre, hogy benyújtsd a jelentkezésedet. További részletekért kövesd a felvi.hu és a www.kodolanyi.hu/felveteli oldalakat.

Legyél részese te is a 30. jubileumi évét ünneplő Kodolányi János Egyetem baráti közösségének, ahol egyedülálló oktatási módszer segítségével, elérhető árakon, rugalmas feltételek mellett végezheted el tanulmányaidat nappalin, levelezőn vagy akár távoktatásban! Találkozunk a Kodolányin szeptemberben!

További részletek és hírek az intézménnyel kapcsolatban erre a linkre kattintva érhetők el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.