- hirdetés -

Az O-I Hungary Kft. az öblösüveggyártásban az egyik legkomplexebb gyártóegység. Százhetven-féle üveget gyártanak, mint például sör, bor, pálinka, befőttek, lekvárok, bébiételek, mogyorókrémek üvegei.

Az O-I Hungary által gyártott üveg értéket hordoz magában. Egy igazán kellemes szabadidős program során például sokkal kellemesebb egy igényes üvegből fogyasztani, egy ízben és aromában is gazdag terméket. Mivel az üveg teljesen természetes és semleges anyag, így az egyetlen olyan csomagolás, amelyet az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala „általánosan biztonságosnak” ismer el.

A nagy komplexitás kezelése csak a szakképzett kollégák együttműködésével lehetséges. Az O-I Hungary minden munkatársa az elmúlt évek nehéz időszakaiban is bizonyította, hogy egymást segítve, egy csapatként tudják venni az eléjük gördülő akadályokat. Nagy hangsúlyt fektetnek a munkatársak képzésére, és büszkeséggel tölt el őket, hogy 2020-tól ismét elindult gyárukban az országos képzési jegyzékbe is regisztrált üveggyártó képzés, amely a Gyulai Szakképzési Centrum és az O-I Hungary együttműködésével jött létre.

Az elmúlt három évben a kollégák elkötelezettsége országos és céges szinten is rendkívüli módon emelkedett. Az ezt megelőző években számos változtatást vezettek be a munkatársak együttműködésével. Fontos számukra, hogy olyan munkahelyet sikerült együtt kialakítaniuk, ahová mindannyian szívesen járnak dolgozni.

Összességében az üvegben előállított termékek attól válnak igazán élvezetessé, hogy a tárolásukhoz szükséges üveget, az OI-nál szenvedéllyel állítják elő. Szlogenünk is ezt tükrözi; „Szenvedélyünk az üveg”.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.