- hirdetés -

Hamarosan itt a nyári szünet, az orosházi általános- és középiskolák számára lezárul a 2021/2022-es tanév. Összegyűjtöttük, hogy az intézmények mikor tartják meg ballagási és tanévzáró ünnepségeiket.

A végzős középiskolások számára már lezajlottak a ballagási ünnepségek. A Táncsics Mihály Gimnáziumban, a Székács József Evangélikus Iskolában és a GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban május elején már az érettségi vizsgáké volt a főszerep, melynek rövidesen elérkezik a szóbeli szakasza.

Az intézmények közül a Táncsics gimnázium június 17-én pénteken 17 órakor tartja tanévzáró ünnepségét, a Székács iskolában a 8. osztályosok ballagása június 11-én, 10 órától lesz, míg a tanévzáró istentiszteletet június 26-án 10 órakor rendezik. A Kossuth iskolában június 28-án, 8 órakor tartanak tanévzárót.

A Wesley János Gyógypedagógiai Óvodában és Iskolában egy időpontban lesz a ballagás és a tanévzáró, június 17-án 16 órakor. A Vörösmarty Mihály Általános Iskolában június 18-án, 9 órakor lesz a ballagási ünnepség.

Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola ballagása június 18-án, 10 órakor lesz az intézmény sportcsarnokában, de június 14-én, 8 órakor a katolikus templomban egy tanévzáró szentmisét is tartanak. Az évzáró ünnepséget június 23-án, 17 órakor tartják, szintén az iskola sportcsarnokában.

A Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola ballagási ünnepsége szintén június 18-án, 10 órakor lesz, ők a hagyományoknak megfelelően a Petőfi Művelődési Központba mennek át. Június 20-án, 18 órakor az iskola udvarán, eső esetén pedig bent az épületben tartják meg évzárójukat. Ezt június 22-én, egy tantestületi évzáró is követi, míg előtte, június 14-én egy gálaműsorral készülnek a diákok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.