- hirdetés -

A művészeti iskola modern tánc és társastánc tanszakos diákjai május 23-án este tartották tanévzáró Táncgálájukat a Petőfi Művelődési Központban. Két év után először mutathatták be személyesen is, hogy mennyit fejlődtek az évek alatt.

Az előadáson száznál is több fellépő mutatta be a táncművészeti ágakat a közönség soraiban ülő szülőknek, nagyszülőknek és hozzátartozóknak. Modern, kortárs, standard, latin-amerikai, divattáncok és a néptánc motívumok jelentek meg a színpadon, melyek aláfestői zenéi közt a gyermekdaloktól a rock and rollig szólaltak meg ismerős dallamok. Az előadó diákok közül a kezdő kisiskolások először mutatkoztak be színpadon, de a profik is megmutatták mit tudnak. Néhány produkció erejéig pedig a tanári kar egy-egy tagja is beállt a gyerekek közé.

Június 13-án, hétfőn 18 órától várnak minden érdeklődőt évzáró ünnepségükre a Petőfi Művelődési Központba. Amennyiben valamelyik művészeti tanszak megtetszik a gyerekeknek az iskola június 14-től 16-ig várja a beiratkozni kívánó friss tehetségeket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.