- hirdetés -

Már csak egy hét és megnyit a parkfürdő Gyopárosfürdőn. A strandon már minden medencét felkészítettek a fürdőzőknek, még a vendégek pihenését szolgáló új sétányt is kialakítanak.

A jó időre való tekintettel, valamint a helyi szállásokkal egyeztetve úgy döntött a fürdőért felelős Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt., hogy még a pünkösdi hétvége előtt megnyitja a parkfürdőt a vendégek előtt. A szezon május 28-án, szombaton indul Gyopárosfürdőn. Benkő Ferenc vezérigazgatótól megtudtuk, hogy a medencéken a szükséges karbantartási feladatokat elvégezték, az élményfürdő teraszának medencéit is ezen a héten állították át nyári üzemmódra.

– A kültéri zöld csúszdán egy nagyobb jellegű karbantartást is elvégeztek a szakemberek. A váz tartószerkezetét a szükséges helyeken javították és festették, de a medencék szigetelését is kicserélték, ahogy a kacsás medencében a hibás csempéket – sorolta a vezérigazgató.

A munkálatok még tartanak. A kacsás medencét körülvevő fák árnyékában nyolc pihenőszigettel egy sétányt alakítanak ki a kacsás medence körül, ami a vendégek pihenését szolgálja a jövőben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.