- hirdetés -

Újabb remek szereplés az orosházi mazsorettektől, több arany és gyémánt minősítést szereztek a legutóbbi megmérettetéseken.

Az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület tagjai kettő minősítő versenyen is részt vettek. Először a debreceni „Év Tánca 2022” versenyre utaztak, amelyre a csapat idősebb tagjait nevezték be. Név szerint Becsei Rékát, Czeilinger Martinát, Ficzere Alexát, Kalmár Zitát, Lőrincz Dorinát, Székács Virágot és Vincze Mirellát.

Elért eredmények:

  • Apáca show mix csoportkoreográfia: arany minősítés
  • Mini botos, csoportkoreográfia: gyémánt minősítés
  • Botos trió koreográfia: gyémánt minősítés (Czeilinger Martina, Székács Virág, Vincze Mirella),
  • Pomponos trió koreográfia: arany minősítés (Ficzere Alexa, Kalmár Zita, Lőrincz Dorina),
  • Lőrincz Dorina botos szólója: gyémánt minősítés.

Edzőjük Baráth Beáta büszkén számolt be arról, hogy az elért kiváló eredmények mellett különböző különdíjakat is bezsebeltek. Lőrincz Dorina például az „Év Táncosa 2022” címet szerezte meg mazsorett kategóriában, míg a mini botos versenyszámukkal – amely ezen a rendezvényen debütált – megnyerték az „Év Koreográfiája 2022” címet az orosháziak.

Másnap Nyíradonyban folytatódott a versenyzés, ahol a „Revolution Dance Cup – Tavaszi Kupáján” vettek részt. Ide már az egyesület gyermekkorosztálya is csatlakozott. Név szerint Albert Noémi, Cséffay Enikő, Cséffay Gyöngyi, Cséffay Valentina, Gombkötő Panna, Gréczi Barbara, Szabó-Üveges Fruzsina, Veres Letti.

A „C” kategóriában a lányok csapatkorográfiában kiemelt arany minősítést szereztek, valamint egy tehetséges páros, Cséffay Enikő és Gréczi Barbara arany minősítést ért el. A senior korosztály pedig folytatta a debreceni aranyesőt, hiszen két kiemelt arany és három arany minősítést szereztek a mazsorettek.

Baráth Beáta elmondta, hogy a munka nem áll meg, hiszen május 21-22. között rendezik a Magyar Mazsorett Bajnokságot, amelyre az orosházi csapat is nagyon készül már.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.