- hirdetés -

Sokan választották Orosházát a húsvéti ünnepek alatt, az Alföld Gyöngye Hotelben a hosszú hétvégén a szobák hetven százaléka telt meg. Sok visszatérő vendéget köszöntöttek a szállóban.

A hosszú ünnepi hétvégén rengeteg család döntött az utazás mellett, így Orosházára is többen érkeztek kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Asztalos Gyula, az Alföld Gyöngye Hotel igazgatója elmondta, hogy idén eddig a legnagyobb arányú foglalás érkezett a szállóba a húsvéti hosszú hétvégére.

– A töltöttségünk hetven százalék közeli, volt az ünnep alatt, ami a jelenlegi helyzetben úgy gondolom, elfogadható. Azok a szállók, amelyek saját wellness részleggel rendelkeznek előnyben vannak. Az jól látszik, hogy a fő attrakció még mindig a fürdő, a vendégek leginkább ezért jönnek, de mi is igyekeztünk tartalmas csomagot összeállítani – nyilatkozta a szállodaigazgató.

Pihentető masszázsokkal, animátori programokkal tették színesebbé a szállodában töltött időt a családok számára, ezen túl a gasztronómia is nagy hangsúlyt kapott a kialakított csomagokban. Az ételeket a hagyományok szellemében igyekeztek a vendégek asztalára varázsolni. Asztalos Gyula kiemelte, büszkék arra, hogy helyi alapanyagokkal dolgoznak.

– Nagyon sok a visszatérő vendég, ami igazolja azt, hogy szeretnek minket és a várost is. Igyekszünk ezt a bizalmat meghálálni. A mostani hétvége úgy gondolom, hogy jó iránymutatás a szezonra nézve. Tavaly hirtelen robbant be a turizmus, most is erre számítunk – tekintett a jövőbe az igazgató.

Kihívások így is várnak rájuk a jelenlegi energia és alapanyagárak miatt. Azon dolgoznak, hogy olyan csomagokat alakítsanak ki a vendégek ugyanazt a megszokott magas minőséget továbbra is elfogadható áron kapják meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.