- hirdetés -

Az otthona mélyén lapuló kellékeket és a természet kincseit ötvözte Püspöki-Sinka Edit, így született meg ez a szemet gyönyörködtető húsvéti asztaldísz. Ez a fél óra alatt elkészíthető szépséges dekoráció bármely ünnepi környezetet képes feldobni, natúr színeinek és természetes alapanyagainak köszönhetően minden stílusú lakáshoz passzol. Edit most megmutatja nekünk a számára kikapcsolódást és feltöltődést jelentő munka mozzanatait.

Alapanyagok:

1) Természetes vagy természetközeli anyagok, köztük moha, kisebb gallyak, barka, aranyeső, akár virágok, egyéb zöld növények szabadon, ízlés szerint

2) Egy régi váza vagy nagy, öblös befőttesüveg

3) Fürjtojások és tyúktojás (ha nincs most otthon erre szánható tojás, jó a polisztirol is, de a környezettudatosság jegyében még ideálisabb, ha a kifújt tojás héját használjuk fel)

4) Madzag, szalag, pici drót a szalag rögzítéséhez

+1) Akár apró kerámiaállatkákkal is kiegészíthetjük az asztaldíszünket, az erdei állatok most különösen divatosak, köztük a húsvét legfontosabb szereplője, a nyuszi is (Edit most a letisztultságra fókuszált, így ez kimaradt a dekorációjából)

Eszköz: olló

Elkészítési idő: fél óra az alapanyagok összeszedésével együtt

Fotók: Püspöki Zsolt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.