- hirdetés -

A covid járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt szünetelt ideiglenesen az Orosházán igen népszerű sorozat, az Alma a fájától, melynek célja ismert és elismert orosházi személyiségek és családjuk bemutatása úgy, ahogyan eddig még nem ismerhették őket. Április 22-én folytatódik a sorozat.

2013. februárjában indult a családbarát műsor, melynek középpontjában mindig az ember áll. A mostani lesz a tizenkilencedik est. Milyen útravalót visznek magukkal a szétguruló almák? Hogyan hasznosítják mindezt, miképpen hat ez a kötődés a család későbbi életére? Vagyis, messzire gurul-e az alma a fájától?

A két vendég, apa és fia a Los Angeles Marathon-on

Deák György házigazda vendége ezúttal Szilágyi Mihály, mentőtiszt, zenész, amatőr triatlonos és fia, a Los Angeles Marathon-t édesapjával együtt teljesítő Szilágyi Levente lesz. Ahogyan a sorozat rendszeres nézői megszokhatták, ezúttal is jó néhány meglepetésre, meglepetés vendégre számíthatunk, akik részben személyesen, részben az internetes technika segítségével kapcsolódnak be hosszabb-rövidebb időre a műsorba.

Az április 22-i estén az érdeklődők láthatnak egy kompletten felszerelt mentő motort, valamint megtekinthetnek egy szintén nem minden napos mentőruházati kiállítást is.

A Petőfi Művelődési központ Szokolay Sándor termében rendezett műsor ingyenes, regisztrációs jeggyel látogatható.

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: OrosCafé

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.