- hirdetés -

Bajára utazott az asztalitenisz csapatbajnokság következő fordulójában az Eötvös DPSE csapata, ahol a hazai csapat számított esélyesnek. Ez azonban egyáltalán nem tartotta vissza az orosháziakat attól, hogy Farkas Dávid és Farkas Rudolf vezérletével nagy csatára késztessék vendéglátójukat.

Az elmúlt napok fizikai és mentális felkészítése végre meghozta a gyümölcsét az Eötvös DPSE asztaliteniszezői számára. Az elmúlt hetek fordulói során is több esetben közel jártak a pontszerzéshez, akkor azonban nem jött össze a bravúr. A legutóbbi hétvégén Bajára utaztak, ahol szintén nem ők számítottak a mérkőzés esélyesének, végül azonban egy sikerrel felérő 9-9-es döntetlent sikerült elérniük.

Az egyesület beszámolója szerint Farkas Dávid és Farkas Rudolf is kiemelkedő játékkal segített a pontszerzés kiharcolásában, ők 3-3 győzelemmel zártak, de Gigacz Ferenc is 2 alkalommal hagyta el győztesen az asztalt. Az egyesület utolsó, 9-ik pontját pedig a Farkas-Farkas duó szerezte meg a párosküzdelmek során.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.