- hirdetés -

Az Extraliga második csoportkörében az ASE Orosháza az őszi szezonhoz hasonlóan magabiztosan teljesítette az elvárásokat.

A legmagasabb osztály legutóbbi fordulójában nagy küzdelmet hozott a Győr elleni összecsapás. Döntetlennel zárult a találkozó, ahol döntőnek bizonyult, hogy Barbu Ana sikeresen vette a tokiói PARA olimpia harmadik helyezett Szvitacs Alexa elleni mérkőzését.

ASE Orosháza – Club Aréna Győr 5-5
Győztesek: Barbu Ana 2, Hudák Dorina, Rus Irina 1-1 valamint a Rus – Veréb páros 1.

A Nagykanizsa szerb légiósait nélkülözve, csak két fővel tudott kiállni, így az orosháziaknak nem jelentett nehézséget a győzelemért járó három pont begyűjtése.

Kanizsa Sörgyár SE – ASE Orosháza 0-7
Győztesek: Barbu Ana, Rus Irina, Hudák Dorina 2-2 valamint a Rus – Veréb páros 1.

A Szekszárd ellen nem az ASE Orosháza volt az esélyes, de mégis sikerült a papírformát borítaniuk. A jó erőkből álló ellenfelüket magabiztosan győzték le az orosháziak.

ASE Orosháza – Szekszárd AC 6-2
Győztesek: Rus Irina, Barbu Ana 2-2, Hudák Dorina 1 valamint a Rus – Veréb páros 1.

Nagy küzdelemben, szoros mérkőzésen nyerte meg a bajnoki találkozót a dobogóra is esélyes Ajka. 4-4-ig fej-fej mellett játszottak a csapatok, de az utolsó két összecsapást megnyerve biztosította a győzelmét az Orosháza ellenfele.

ASE Orosháza – Ajkai ASE 4-6
Győztesek:
Barbu Ana 2, Letanóczki Dalma, Rus Irina 1-1.

Bogdánffy Csaba, az ASE Orosháza szakmai referense szerint a hétvégi forduló jelentős pozitívuma volt, hogy az őszi gyenge páros eredményekkel szemben az új igazolású Veréb Xéniával felálló Rus – Veréb párosunk mindhárom mérkőzését megnyerte.

Győzelem az NB III-ban is

ATSK Szeged – ASE Orosháza 8-10
Győztesek: Bohács Béla 4, Farkas Izabella, Benkő Anett 3-3.

Az Extraliga forduló miatt erősen tartalékos ASE elveszítette mindkét páros mérkőzését. Ezt követően Bohács Béla vezérletével fordított csapat és minimális különbséggel, de győztesen fejezte be a találkozót.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.