- hirdetés -

Pénteken délután tartotta soron következő ülését az Orosházi Kistérség Többcélú Társulása. Az első és legfontosabb napirendi pont az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata vezetőjének megválasztása volt.

Az intézmény eddigi vezetőjének lejáró mandátuma miatt kellett a testületnek új vezetőt választani. A grémium egyhangúlag az eddigi intézményvezető, Halustyik Éva pályázatát támogatta és neki szavazott bizalmat a következő ötéves időszakra is. A régi-új intézményvezetőt megválasztása után kérdeztük:

Halustyik Éva intézményvezető újabb öt évre kapott bizalmat (Fotó: Horváth Bence)

– Nagyon köszönöm, hogy az elmúlt évek munkája és a pályázatom alapján megválasztott a testület. Köszönöm a bizalmat, amit a polgármesterektől, rajtuk keresztül pedig a kistérség lakosságától kaphattam. Köszönöm természetesen a kollégáimnak is, akik végig támogattak ezen az úton. Úgy gondolom, ezt a munkát úgy lehet jól végezni, ha az ember olyan kollégákkal dolgozhat együtt, akik szívvel-lélekkel végzik ezt a feladatot. Mindig vannak újabb kihívások, feladatok, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a munkám ne váljon egysíkúvá. Sok pályázati lehetőségben vehettem részt és ezek segítenek az embert szellemileg fitten tartani – mondta el az újraválasztott intézményvezető, Halustyik Éva.

Az ülés második napirendi pontjaként a jelenlevők számára dr. Laczó Pál megyei főállatorvos tartott tájékoztatót az új állatvédelmi törvény változásairól és az ezzel kapcsolatos önkormányzati feladatokról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.