- hirdetés -

Tisztújító közgyűlést tartott a közelmúltban az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete a Töhötöm utcai székhelyükön. A járványügyi helyzetnek és a szigorítások enyhülésének köszönhetően több mint százan vettek részt a rendezvényen.

Az elmúlt két évet áttekintő elnöki beszámoló szerint a nehézségek ellenére, rövid időt leszámítva, az egyesületi élet rendben folyt, a tervezett programokat, eseményeket, rendezvényeket sikerült megvalósítani. Az aktív létszám sajnos csökkent, de reményeik szerint ez évben már szabadabban, merészebben tervezhetnek a közösségi élet fellendítése területén.

A járványhelyzet engedte a nagy létszámú megjelenést (Fotó: Huszárik István)

Ismertették az egyesület gazdálkodására, működésére vonatkozó pénzügyi beszámolót és az ez évi tervezetet, a tevékenységet meghatározó anyagi hátteret.

A két éves mandátum lejárta miatt tisztségviselő választásokra is sor került, melynek során a tagság egyhangúlag, újabb két évre bizalmat szavazott a jelenlegi vezetőségnek, Erős Károly elnöknek, Böde Sándor és Huszárik István elnökhelyetteseknek és a vezetőség további tisztségviselőinek.

Az aktuális események ismertetése során már a közelgő nőnapi és majális rendezvények, kiállítás és egyéb programok szervezése került napirendre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.