- hirdetés -

A barnulás vagy napozás élménye: napozás közben az emberek valami ősi feltöltődésről, megnyugvásról, kellemes relaxálásról számolnak be. A nyugati országokban például a pánikbetegségek, a depresszió kezelésére is használják a napot, szoláriumot. A szoláriumozás magas szintű meditációs élményt eredményezhet, miközben elfelejthetjük a mindennapi gondokat, színesebben és boldogabban láthatjuk a jövőnket, nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat; a szoláriumozók legalábbis erről számolnak be. Ez a rendkívül kellemes állapot, ha ránk is ilyen hatással van a szolizás, befolyásolhatja a természetes boldogságérzetünket, a pozitív jövőképünket.

Átlagon felüli környezetben várjuk Vendégeinket, hogy az itt töltött időben ne csak barnuljanak, hanem kikapcsolódjanak, töltődjenek. Igyekeztünk modern, letisztult, kicsit luxus érzetet keltő berendezésre törekedni.

7 gépünk közül 4 fekvő és 3 álló géppel várjuk a barnulni vágyókat. Mindenki megtalálja a kedvencét. Mindegyik gépünk kicsit más, érdemes váltogatni őket. Segítünk a megfelelő barnulási idő kiválasztásában is. A bőr védelme a legfontosabb, mindenkit a rendszerességre, óvatosságra, kisebb barnulási idő megválasztására buzdítunk.

A bőr hidratálását is fontosnak tartjuk, magas minőségű szoláriumozás előtti kozmetikumokat is értékesítünk, hiszen a hidratált bőr könnyebben barnul és egyenletesebben.

Gyakori akciókkal kedveskedünk, sorsolásokkal, ingyen szolinapokkal.

A gépek alapos fertőtlenítését minden Vendég után mi végezzük.

A barna bőr divatja örök. Sokan szeretnének egy árnyalattal barnábbak lenni. Segítőkész pultosaink megmutatják a gépeinket, bőrszínedhez megfelelő napozási időt javasolnak.

Hogyan érheted el mihamarabb a kívánt bőrszínt? A rendszeres (de min. 48 óra teljen el 2 szolizás között) „napozással”, az első 2-3 hétben heti 2 szolizást javaslunk, ha a kívánt bőrszínt elérted, általában heti egy szolizással már megtarthatod elért színedet, de ez a bőrtípusodtól függ.

Garantáltan csúcsminőségű Prémium csokicsövekkel felszereltek a gépeink.

Következő akciónk március 8-án kezdődik, ami megnyitja a tavaszi szezont, hiszen ez az az időszak, amikor lekerülnek a télikabátok, vastag pulóverek, lassan előkerülnek a pólók, szoknyák, rövidnadrágok, és mindenki szeretne egy árnyalattal barnább lenni.

Mindenkit arra szeretnék buzdítani, hogy barnuljon jó helyen.

Természetesen a Chocolate Brown Stúdió Orosházán pont jó színhely!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.