- hirdetés -

Videoklippel jelentkeztek a Contact K.T.H.E. kick-boxolói, melyben a fiatalabb korosztályt szeretnék megismertetni munkájukkal és működésükkel. A klub világversenyeken is nagy sikereket elérő sportolói így egy új kihívással néztek szembe, de kamera előtt sem maradtak adósak a látványos gyakorlatokkal.

A forgatás kulisszáiról az egyesület vezetőedzője, Puravecz Péter osztott meg néhány érdekességet. Elmondta, hogy a videoklip egy orosházi csapat (Kvak Barnabás, Pásztor Levente és Juhász Gergő, azaz a Foster Média, akikről többek közt itt írtunk korábban) munkája, akikkel már tavaly egy nemzetközi online szeminárium keretében is dolgoztak együtt.

Az akkori közös munka szintén pozitív tapasztalattal zárult, minden zökkenőmentesen ment, így az egyesület következő projektjéhez is ők kapták a felkérést.
– A forgatás már tervben volt, tekintve hogy kiváló eredményeket értek el a versenyzőink az elmúlt évben. Mégis csak világbajnokok edzenek Orosházán – mesélte a vezetőedző.

A világversenyen résztvevő csapat tagjai is szerepet kaptak a videóban

Egy egész napos bemutató sorozatot tartottak (összesen 9 csoport 9 bemutatóját), melyet ésszerűnek tűnt összekötni a forgatással, ami így a köztes szünetekre esett.
-A bemutató anyag alapján a stáb el tudja dönteni, mi lehet látványos a megfelelő kliphez. A stáb profi módon dolgozott, a kihívást a rengeteg bemutató illetve a szünetekben folyamatosan zajló forgatás jelentette, azaz a 8 órán keresztül történő fizikai megmérettetés.

Természetesen a videó kamera motiváció is volt egyben, hogy a fáradt izmok ismét rugalmassá és acélossá váljanak – tette hozzá Puravecz Péter.
Mint mondta, a videó célja, hogy megismertesse a fiatalabb korosztályokat a munkájukkal, azzal, amin napról napra dolgoznak és munkálkodnak, jelezve nekik, hogy számukra is elérhető.

Jelenleg Orosházán, Mindszenten és egy hónapja már Szarvason is képeznek fiatalokat. A vezetőedző elmesélte, a klip egyik főszereplője Halustyik Cintia, aki felnőtt világbajnoki második helyezésével és karizmájával a fiatal lányok példaképe lehet. Zahorecz Noelt és Brebovszky Zoltánt is aligha kell bemutatni, a világbajnoki címmel rendelkező páros komoly motiváció lehet a fiatalok számára. Ezen kívül Friedl Flórián is szerepel a videóban, aki pedig az orosházi szakosztály küzdelmi szabályrendszeréért felel vezetőedzőként.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.