- hirdetés -

Indulása óta számtalan autó készült vagy újult meg a Kárai Péter vezette Kárai Exclusive Racing Kft. műhelyeiben. 2020 után 2021-ben is fantasztikus évet zártak, majdnem megháromszorozva az éves árbevételüket, ami ebben a szegmensben és piaci helyzetben szenzációsnak mondható.

– Boldogan tekinthetünk vissza az elmúlt hónapokra, amit az újabb elégedett ügyfelek és rengeteg átadott autó jellemzett. Nagyjából negyven átadott autóig jutottunk és ezt a termékszámot igyekeztünk nagyon magas minőségben létrehozni – árulta el Kárai Péter.

2021-ben emellett egy másik fontos dologba is belevágtak, a Youtube-ra készítenek olyan videós tartalmakat, melyben bemutatják a műhely életét, mindennapjait, a munkálatokat, erről szintén rengeteg pozitív visszajelzést kaptak. Egyre többen szállnak be szponzorokként is, sok cég megkereste már őket, hogy a termékeiket is használják a videókban.

– Épp a napokban volt tárgyalásunk egy ilyen beszállítóval, akik szintén szeretnének a csatornán szerepelni. Régebben már az is szóba került, hogy egy kereskedelmi csatornára forgatunk tartalmakat. Az sincs még elvetve, de most a Youtube-ra készített munkáink szenzációsan futnak és lehet, hogy itt tényleg nagyobb népszerűségnek is örvendene, mint egy kereskedelmi csatornán vasárnap délelőttönként. De ez még a jövő zenéje – tudtuk meg.

Fotó: Horváth Bence

A munka mellett az ügyfélkezelés terén is rendkívül pozitív a visszajelzés

Január 1-én indult el új telephelyük, ahova a komplett karosszériás állomány átköltözött. A telephely elsődleges funkciója, az autóbontás megmaradt, az ügyfeleket igyekeznek ezen a téren is nagyon magas minőségben kiszolgálni, felfrissített árukészlettel. Lassan másfél hónap elteltével elmondhatják, hogy ez az újítás rendkívül sikeresnek bizonyult, orosházi viszonylatban is rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a munka mellett az ügyfélkezelés terén is.

– Itt sem lehet más a célunk, mint maximálisan kiszolgálni az autószerelők mellett mindenkit, hogy az elégedettség 100 százalékos legyen – tette hozzá Kárai Péter.

Fotó: Horváth Bence

Visszatérés az autóversenyzés világába

Új ötleteik terveik persze mindig vannak, távolabbi céljaik között szerepel, hogy Nyugat-Európában vagy Budapesthez közel egy klasszikus autószalont is létrehozzanak. Ez még bőven a távlati tervek közé tartozik, de az elmúlt évek egyre jobban fejlődő tendenciáját látva nem is elképzelhetetlen.

– A párommal ketten vagyunk cégvezetők, gondoltunk arra is, hogy egy középvezetőt veszünk fel magunk mellé, el is kezdtünk tárgyalásokat folytatni több lehetséges kollégával, akikre úgymond a cégvezetést rá lehetne bízni. De az elsődleges szempont most, hogy kicsit lassítsunk, mert utol kell magunkat érni minden szempontból. Mindkét telephely, mindkét cég virágzik, jelenleg meseszerűen alakul az életünk minden része. Ami engem illett, az idei évben szeretnék még többet foglalkozni a családdal, a kisfiammal, valamint visszatérni az autóversenyzéshez, ami a 2021-es évben háttérbe szorult. Én annak idején ralival kezdtem, úgy ismerkedtem meg az autósportokkal, hogy különböző versenyekre, ralisprintekre jártunk, most pedig lehet, hogy visszatérek ebbe a szegmensbe – avatott be a terveibe.

Fotó: Horváth Bence

Mint mondta, az erre alkalmas autót már meg is vásárolták, természetesen csakis egy BMW jöhetett szóba. Régi gyerekkori álma eljutni San Marinóba, a Rally Legendre, ahol a már alapból megkapó atmoszféra és nézősereg mellett a 70-es, 80-as és 90-es évek legendás versenyautóit tekinthetik meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.