- hirdetés -

Az ünnepek és a vizsgaidőszak után, február elejétől visszatér az élet a Kodolányira. Kezdetét veszi a második szemeszter, ezzel egyidőben pedig újra indulnak az egyetem online webináriumai. Az intézmény nemzetközi térrel foglalkozó előadássorozata – a Geopolitikai fórum- Kazahsztán a tradíciók és konfrontációk hullámaiban című programja nyitja meg a félévet.

Immáron két éve működik töretlen sikerrel a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Tanszéke, valamint a Neumann János Egyetem Eurázsia Kutatóközpontja és Geoökonómiai Kutatóközpontja közötti kooperáció nyomán életre hívott eseménysorozat.

A kezdeményezés 2022-ben is folytatódik, február 15-én, délután 16:00 órakor.

Dr. Szatmári Péter tanszékvezető, tudományos és fejlesztési rektorhelyettes, a projekt fő szervezője és moderátora a kilencedik alkalomra is különleges témával készül az érdeklődőknek, amelyet ezúttal a szakma három jeles kutatója, képviselője prezentál.

Kazahsztán a tradíciók és konfrontációk hullámaiban témakörben hallhatjuk előadni: Vigóczki Máté Györgyöt, Oroszország-kutatót – MCC Geopolitikai Műhely-, a Pécsi Tudomány Egyetem Geopolitikai doktori program doktoranduszát ; Veres Szabolcsot a Neumann János Egyetem, Eurázsia Központjának tudományos segédmunkatársát és Stier Gábor Oroszország szakértőt, a moszkvater.com alapító főszerkesztőjét.

A beszélgetésről, mint mindig, most is felvétel készül, amely a továbbiakban hallgatóink tudásanyagának bővítését, kompetenciáik fejlesztését támogatja.

Az online konferencia nyitott, az érdeklődők szabadon csatlakozhatnak az alábbi linken: https://bit.ly/kazahsztan_webinarium

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

„Kazahsztán a tradíciók és konfrontációk hullámaiban”
online webinárium
2022. február 15. 16:00 óra
Csatlakozás ide kattintva: https://bit.ly/kazahsztan_webinarium 

#Együttvalóraváltjuk
#Diplomakarnyújtásnyira
www.kodolanyi.hu
https://www.facebook.com/kodolanyi
https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.