- hirdetés -

Mint bizonyára sokan tapasztalták, az utóbbi időben nagy a mozgás a Fehér Kígyó Gyógyszertár környékén. Munkálatok zajlanak és a bejárat sem a sarkon van egy ideje.

A Fehér Kígyó Gyógyszertár és Orvosi Központ mindig is igyekezett az élen járni. Úgy a modern technológia, mint a betegek teljes körű és minél gördülékenyebb kiszolgálása terén. Dr. Herczegfalviné dr. Abonyi Etelka tulajdonos, vezető gyógyszerész elmondta, a mostani felújítás, átalakítás is a modernitás, a jobb betegellátás jegyében zajlik.

-A munkálatok február végéig, március elejéig tartanak. Hogy milyen változások lesznek, az egyelőre még maradjon titok. Nem zárunk be ideiglenesen sem. Kollégáimmal ez alatt az idő alatt is igyekszünk betegeinket a megszokott színvonalon kiszolgálni és minél kevesebb kellemetlenséget okozni. A gyógyszertár és a megszokott sarki bejárat az átalakítási munkák idejére a Kossuth utcai részre költözött. Itt táblák jelzik, hol tudnak betegeink belépni.

A nyitvatartási idő változatlan: Hétköznap: 7.30-19.00, szombat: 7.30-12.30.  Gyógyszertárunk 30. születésnapjára elkészülő beruházással és modernizációval sikerül elhoznunk a 21. század patikáját – foglalta össze a tulajdonos.

Az elkészült átalakításról később természetesen részletesen beszámolunk az OrosCafén és a Városi Televízió híradójában.

Fotó: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.