- hirdetés -

Felvételizel? Még nem döntöttél? Érdekel milyen egyetemistának lenni? Elvegyülnél a hallgatók között? Most megteheted!

A Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem február 8-10 között Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán mindenki számára nyitott tanórákat szervez.

Barátságos, inspiráló közeg tényleg csak egy karnyújtásnyira!

Stresszmentes tanulásra és olyan szakmai tudásra vágysz, amely biztos munkahelyet jelent majd számodra? Elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

Győződj meg róla személyesen! Dönts saját élmények alapján.

Február 8-10. között látogass el a Kodolányi NYÍLT HETÉRE, ahol a hallgatókkal közösen részt vehetsz a legkülönfélébb órákon, előadásokon. Válaszd ki az érdeklődésedhez leginkább illőt és érezd magad egyetemistának már most!

A választható órák megtekintése és regisztráció a nyílt órákra január 26-tól itt: http://www.kodolanyi.hu/nyiltnap/

A KJE-n széles képzési palettából válogathatsz.

Találd meg a hozzád legközelebb állót: https://www.kodolanyi.hu/felveteli/

Nappali, levelező és távoktatási formában az alábbi szakok indulnak: anglisztika, előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, pedagógia, szociális munka, történelem, turizmus-vendéglátás és üzemmérnök-informatikus.

Emellett, három felsőoktatási szakképzés és három mesterképzési szak (államilag finanszírozott helyekkel) várja a továbbtanulókat.

Nincs emelt szintű érettségid vagy nincs meg a 280 pontod?

Az sem akadály! Jelentkezz a Kodolányi felsőoktatási szakképzésére, amely felkészít további egyetemi tanulmányaidra. A négy féléves képzés során itt tanult tantárgyak döntő többsége beszámítható a további egyetemi tanulmányokba, és ezt követően már nem kell emelt szintű érettségit tenned, ha alapképzésben szeretnéd folytatni.

Karrier mellett, már diplomásként tanulnál tovább?

Ez esetben látogass el az intézmény szakirányú továbbképzéseiről szóló oldalára: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes/nemzetkozi-menedzsment/sportprotokoll_es_nemzetkozi_sportrendezvenyek_szakembere

A KJE-n két diplomát is szerezhetsz egy áráért rövidebb idő alatt, költséghatékonyan.

Megéri több szakon tanulni egyszerre; emellett a duális képzéseken szervezett körülmények között az egyetem partnercégeinél dolgozhatsz, így friss diplomásként sem leszel már pályakezdő.

Két diploma egy áráért programról itt: https://www.kodolanyi.hu/felveteli/miert/ketszakos, duális képzéseinkről pedig erre a linkre kattintva: https://www.kodolanyi.hu/felveteli/miert/dualis-kepzes informálódhatsz.

Fotó: intézmény

Kiscsoportban kellemesebb és hatékonyabb a tanulás!

A személyes kapcsolattartás alapfeltétel a Kodolányin. Az oktatók kiscsoportos foglakozásokon személyre szabott mentorprogram keretében – egyfajta osztályfőnökként – támogatnak, és mindenben a segítségedre lesznek, akkor is, ha a náluk töltött évek alatt már dolgozol, esetleg élsportoló vagy. Az egyetem feladata nem csupán az, hogy a diplomáig elkísérjen, hanem az, hogy felkészítsen az életre, és megtartó közegként akár a későbbiekben is része legyen a mindennapjaidnak. Ezt a célt szolgálja a speciális mentorprogram és karriertámogatás, illetve azok a céges együttműködések, amelyek már az egyetemi évek alatt munkalehetőséget kínálnak hallgatóknak.

Olyan tudást szeretnél kapni, amely megalapozza a jövődet?

A KJE-n megszerzett diploma értékét jól mutatja, hogy az egyetem céges együttműködésekre épülő saját fejlesztésű oktatási modelljével – a hazai felsőoktatási intézmények sorában egyedülállóan – részesült a legmagasabb szintű független szakmai elismerésekben, köztük 2021-ben a Nemzeti Kiválóság Díjban, nemrégiben pedig a nemzetközi Minőség-Innováció Díjjal is méltatták. A leghitelesebben mégis a 33 ezer diplomás nyomán született eredmények igazolják a Kodolányit: a végzettekből kétszer többen lettek sikeres vállalkozók, mint a hazai felsőoktatás más intézményeinek átlaga, illetve kiemelkedően sikeresek a nemzetközi munkaerőpiacon is.

Nyelvvizsga könnyedén!

Tudtad, hogy a Kodolányin van hazánk egyik legnépszerűbb akkreditált általános: http://tarsalkodo.kodolanyi.hu/ és gazdasági nyelvvizsgaközpontja: http://gazdalkodo.kodolanyi.hu/ is? Ezen felül, az intézményen belül hatékony nyelvtanfolyamokkal: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/nyelvtanfolyamok is segítik felkészülésedet.

Elérhető nemzetközi lehetőségek

Jó helyen jársz akkor is, ha nemzetközi lehetőségeket keresel, hiszen a Kodolányin könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. A világ több, mint 30 országában közel 200 partnerintézmény bármelyikében tanulhatsz. Angol nyelvű képzéseiken pedig akár itthon is külföldi hallgatókkal együtt vehetsz részt az óráidon.

Szórakozásra és valódi élményekre vágysz?

Az egyetem tematikus hetein közvetlenül megismerheted a választott szakterületed piaci szereplőit, beszélgethetsz a szektor neves képviselőivel. Szakmai webináriumokon, online és jelenléti workshopokon vehetsz részt. Emellett a hallgatói önkormányzat tagjai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a diploma megszerzéséig vezető út élményteli legyen. Évente többször is szórakozni invitálják a hallgatókat. Ilyen például az ORIGO napok nevet viselő gólyatábor, a gólyabál, a szemeszternyitó, a szezonális – halloweeni és karácsonyi – bulik, a kollektív filmestek, a sítábor, valamint a sportnapok.

Legyél részese te is a 30 éves Kodolányi János Egyetem baráti közösségének, ahol egyedülálló oktatási módszer segítségével, rugalmas feltételek mellett végezheted el tanulmányaidat.

#EgyüttValóraVáltjuk!

#Felvételi2022

#Diplomakarnyújtásnyira!

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/

https://www.kodolanyi.hu/

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.