- hirdetés -

Szűrt, tisztított ivóvíz, pi energiával feltöltve. Röviden így lehetne meghatározni, mi is az a Harmatcsepp víz, amelynek jótékony hatásáról Orbán Benő, a Harmatcsepp víz készítője mesélt nekünk.

– A városi hálózatból érkező csapvízből állítjuk elő a Harmatcsepp vizet, ezt tisztítjuk meg több szűrőn keresztül. Elsőként az üledékszűrőn, utána pedig az aktív szénszűrőn engedjük át, ez utóbbi a nehézfémeket szűri ki a folyadékból. Miután megszabadítottuk a vizet a hormonoktól is, és csírátlanítottuk azt, utolsó lépésként a Life-Energy készülékkel kezeljük, amely átalakítja annak elektronszerkezetét – tudatta Orbán Benő.

A szűrt, tisztított, pi energiával feltöltött víz tartós és rendszeres fogyasztása számos pozitív hatást eredményezhet a szervezetünkben, többek közt segít a sejtek regenerálódásában, erősíti az immunrendszert és javítja az emésztést. PH-értéke 7,5, így lúgosító hatással is bír. A betegséget okozó baktériumok többsége savas közegben érzi jól magát, és ott is szaporodik, a lúgosban viszont kisebb a túlélési esélyük. A savtúltengés következtében kialakulhat reflux, torok-, vese- és gyomorbetegség, húgycsőgyulladás, allergia és ízületi megbetegedés is. Ezek ellen hatásos megoldás lehet a lúgosítás.

– Japánban fedezték fel, hogy a környezetünkben található víz szerkezete nem teljesen egyezik meg emberi testben találhatóval. Rájöttek, hogy az ivóvíz szerkezete átalakítható, a szervezetünkben hasonlóvá tehető, így jött létre a pi-víz is, melynek rezgéstartománya 53,2 Hz, vagyis annyi, mint az élőlényeké – folytatta.

Egy pohár egészség

Az Orbán család számos személyes tapasztalatról számolt be a Harmatcsepp víz jótékony hatásával kapcsolatban

– Feleségem édesanyja daganatos megbetegedésben szenvedett, ő próbálta ki a családban először a pi energiával feltöltött vizet. Hatására a kemoterápiás kezelések után gyorsabban regenerálódott, hamarabb visszatért az ereje. Én is elkezdtem inni, miután kiderült, hogy több, fémekben előforduló alkotóelemre allergiás vagyok. Nagyon szenvedtem, folyamatosan folyt az orrom és könnyezett a szemem, de aztán egy hónapnyi pi-víz fogyasztása után elmúltak a tüneteim. A gyógyszert teljesen elhagytam, és ma már a százas zsebkendő helyett egy is elég egy nap – emelte ki az ügyvezető.

Orbán Benő, ügyvezető igazgató, Harmatcsepp Bt.

Orbán Benőék egyik kislánya tej- és tojásallergiával, a másik pedig tej- és tartósítószer-allergiával küzd, az édesapa viszont azt mondja, a Harmatcsepp víz enyhítette a tüneteiket. Emellett a nagypapa gyomorsavproblémái is megszűntek a víz hatására.

– Ezek mind a közvetlen környezetünkből érkező visszajelzések, saját tapasztalatok, amiket tényleg megéltünk – tette hozzá.

A cég ügyel környezetünk védelmére is, épp ezért visszaváltható flakonokban szállítja ki a Harmatcsepp vizet, amely szén-dioxiddal dúsítva, szóda formájában is kapható.

A cikk megjelenését támogatta: Harmatcsepp Bt. Orosháza

Elérhetőségek:

Cím: 5900, Orosháza, Kígyó utca 19.

Telefonszám: 06305245288

Facebook: Harmatcsepp Bt. Orosháza

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.