- hirdetés -

Elégedettek a vendégek az Alföld Gyöngye Hotel szolgáltatásaival. Legalábbis ezt bizonyítja, hogy 2021-ben a szálloda megkapta a “Kitűnő szálláshely” minősítést.

A gyopárosi Alföld Gyöngye Hotel is tagja annak a néhány szálláshelynek, amely elismerő tanúsítványt kapott az egyik nagyobb, szálláshelyeket összefoglaló weboldaltól. A minősítést a vendégek visszajelzései alapján osztották ki.

– Nem vagyunk ebben egyediek, mégis büszkék vagyunk az elismerésre, ami a kollégák munkáját is minősíti. A recepciótól kezdve, a szobaasszonyokon át, az éttermi dolgozókig mindenki hozzájárult ahhoz, hogy a vendégek elégedetten távoztak tőlünk 2021-ben, amivel elnyertük a Kitűnő szálláshely minősítést. Köszönöm nekik, hogy ebben a nehéz időszakban is helytállnak – fogalmazott Asztalos Gyula szállodaigazgató.

Az Alföld Gyöngye Hotel igazgatója hozzátette: céljuk, hogy továbbra is hasonlóan magas színvonalon lássák vendégül az Orosházára érkező turistákat. Ennek érdekében további szolgáltatások bevezetésén dolgoznak, illetve fejlesztéseket valósítanak meg. Tavaly év végén egy modern, energiatakarékos rendszert építettek ki, amivel a teljes második emelet klimatizálása oldódott meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.