- hirdetés -

Egy kis vidámságot csempészett volna az orosháziak hétköznapjaiba a járvány tavaszi, harmadik hulláma során. Ezzel az elhatározással valósította meg a Mozgó Retro Bulijárat nevű ötletét először május 15-én, majd később szeptember 4-én is Kukovecz János, a szórakoztatás mellett a város mentőinek, egészségügyi dolgozóinak és tűzoltóinak is köszönetet mondott. A következő bulijáratra pedig már nem kell sokáig várni, hiszen a Városi Szilveszter keretében lép majd fel a város főterén, december 31-én.

– Még december 1-én keresett meg a város önkormányzata a Petőfi Művelődési Központtal közösen, hogy szeretnének egy városi szilvesztert rendezni és ebben rám is gondoltak, ami nagyon megtisztelő volt számomra. Természetesen igent mondtam és miután a megbeszélések, egyeztetések megtörténtek, neki is álltam a szervezésnek, az engedélyek beszerzése is megtörtént. Tavaly sajnos a vírushelyzet miatt nem volt lehetőség megtartani a diszkót vagy a városi szilvesztert, idén szerencsére másképp alakult a helyzet, a jogszabályok betartásával lehetőség nyílt rá.

Ismét érkezik a Kuky becenevű Kukovecz János bulijárata, ezúttal szilveszterkor

Kaptam még két felkérést szilveszterre, azokat így már sajnos nem tudtam elvállalni. A vírushelyzet persze most is jelen van az életünkben, sajnos biztos lesznek olyanok, akik mondjuk elővigyázatosságból ezúttal nem jönnek le, ami természetesen érthető. Aki eljön, azoknak viszont mindenképpen igyekszem egy kis mosolyt csalni az arcára, hogy pár órára elfelejtsék kicsit a mindennapi bajokat, gondjaikat – árulta el.

Maga a rendezvény Orosháza főterén lesz majd megtartva december 31-én, 20 órás kezdettel, a látogatókat a faházakban étel, ital vagy éppen forralt bor várja, mint ahogy a jégpályát is használhatja mindenki, aki szeretne még korcsolyázni egy jót 2021-ben. Éjfél előtt minipezsgővel koccinthatnak a résztvevők, melyet korlátozott számban osztanak majd ki.

Szeretne ismét egy kis vidámságot csempészni az orosháziak életébe (Fotó: Horváth Bence)

– Én pedig a színpadon várok majd mindenkit egy kis retro diszkóval. És egyben meg most meg is ragadnám az alkalmat, hogy mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánjak – tette hozzá Kukovecz János.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.