- hirdetés -

Különleges hangulatban telt a december 21-i edzés az Orosházi Birkózó Egyesület versenyzőinek. A foglalkozás elején ugyanis edzőik röviden összefoglalták nekik a 2021-es évet, valamint ajándékcsomagokkal is meglepték az eredményesebb sportolókat. Az egyesület vándorserlege is gazdára talált, melyet teljesítményével idén Verasztó Albert érdemelt ki.

Egy kisebb évzáró összejövetellel tette emlékezetessé a keddi edzést az Orosházi Birkózó Egyesület, ahol a versenyzők megkapták a 2021-es évben elért eredményeik alapján megérdemelt jutalmaikat, ajándékcsomagjaikat, valamint a legeredményesebb, legtöbb pontot megszerző birkózót is megjutalmazták egy vándorserleggel. Úgy döntöttek, a vírushelyzetre való tekintettel idén nem rendeznek évzáró vacsorát, erre utoljára 2019-ben volt lehetőségük, külön-külön csoportonként tartották meg az összejövetelt.

A sportolókhoz edzőik, Kiss István, Kránitz Adrián és Hangya János szóltak néhány szót, értékelték az elmúlt hónapok történéseit vagy épp meghatározták a 2022-ben előttük álló célokat.
– Sokat beszéltünk erről már az elmúlt napokban, mindenki odatette magát és azt kérjük tőletek, hogy ez a jövő évben se változzon. Gyertek le jövőre is, edzetek minden erőtökkel arra gondolva, hogy igenis oda lehet érni arra az aranyéremre, hogyha lehet a következő még sikeresebb szezon legyen – mondták.

A tervek szerint januártól ismét megkezdik az alapozást, hiszen a tervek szerint februárban már kezdődik is a versenyszezon. A kadet korosztályban birkózókra válogató versenyek is várnak az év során, hiszen 2022-ben ismét ifjúsági olimpiát rendeznek. Bíznak benne, hogy a következő szezon már gördülékenyen zajlik majd, a vírushelyzet pedig nem fogja átrendezni a versenynaptárat.

Ezt követően ajándékcsomagokkal köszöntötték az idén szép eredményeket elérő, jó teljesítményt nyújtó versenyzőket. Az egyesület vándorserlegét idén Verasztó Albert érdemelte ki teljesítményével és vehette át a trófeát annak idején elsőként megnyerő Kránitz Adriántól.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.