- hirdetés -

Kérdésed van a ponthatárok, az emelt szintű érettségi, esetleg a tanulmányi vagy sport eredményeid beszámítása kapcsán?  Kíváncsi vagy, hogyan szerezhetsz két diplomát egy áráért rövidebb idő alatt és költséghatékonyan? Érdekel, hogyan tudsz munkahelyi tapasztalatot szerezni a duális képzés keretében? Csatlakozz december 17-én 16:00 órakor az idei tanévünk első online nyílt napjára, ahol választ kapsz minden kérdésedre. Regisztrálj most!

Oktatóink, hallgatóink készséggel állnak rendelkezésedre.

Kedves felvételizők!

Elérkezett a várva várt pillanat, december 15-én kezdetét veszi a 2021/22-es tanév általános felvételi eljárása.

Szeretnél szeptembertől felsőoktatásban továbbtanulni?

Inspiráló és barátságos közegben képzeled el egyetemista mindennapjaidat?

A gyakorlatba könnyen átvezethető tudásra vágysz, mely mögött biztos és naprakész ismeretek állnak?

Amennyiben a fentiek közül akár egy kérdésre is a válaszod igen, ne habozz: jelentkezz hozzánk és találkozzunk jövőre a Kodolányin!

Tudj meg mindent a KJE- ről, intézményünk online nyílt napján december 17-én, ahol 16:00 és 17:30 óra között, általános, illetve tanszéki tájékoztatóink, prezentációink után felteheted kérdéseidet is. Megtapasztalhatod oktatóink közvetlenségét, és azt, hogy itt alap a stresszmentes tanulás. Személyre szabott mentorprogram keretében támogatunk, és mindenben a segítségedre leszünk akkor is, ha élsportolsz vagy munka mellett jársz egyetemre. A rugalmas távoktatási formának köszönhetően az sem akadály, ha külföldön vagy az egyetem helyszíneitől távol élsz. Nálunk könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok, mindemellett itthon is nemzetközi környezetben töltheted el egyetemi éveidet, sőt, angol nyelven is tanulhatsz.

December 17-e mellett, jövőre is lesz nyílt nap, január 21-én és 22-én is. Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel.

Maradandó, bármikor fellapozható információtárra vágysz egyetemünkkel kapcsolatban?

Már elérhető vadonatúj felvételi kiadványunk , melyben a szakleírások mellett, négy diáknagykövetünk személyes interjúja is segít bepillantást nyerni a KJE életébe. Ezen felül, felvételi aloldalunk is bármikor rendelkezésedre áll, honlapunkon keresztül.

Böngéssz felsőoktatási szakképzéseink, alap- és mesterszakjaink között, találd meg a leginkább hozzád passzolót, jelentkezz és bulizzunk együtt jövőre a gólyatáborban !

Csatlakozz a Kodolányi baráti közösségéhez személyesen Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán vagy online a világ bármely tájáról!

Váltsuk együtt valóra, legyen a tanulás élmény, az egyetemi élet pedig egy felejthetetlen utazás.

Regisztrálj itt: https://www.kodolanyi.hu/nyiltnap/

 www.kodolanyi.hu/felveteli

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/

#Együttvalóraváltjuk

#Diplomakarnyújtásnyira

#Felvételi2022


Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.