- hirdetés -

Kaposvárott rendezték a hétvégén a Kadet Szabadfogású Országos Bajnokságot. Az Orosházi Spartacus három versenyzőt nevezett.

Az év utolsó versenyére eredetileg hat fővel szeretett volna nevezni az orosházi egyesület, de az oltások egy kissé átírták a forgatókönyvet, így három hölgy induló képviselte mindössze a Spartacust.

A három lány alaposan kitett magáért. Bravúrt ugyan nem sikerült hozniuk, de az elvárt jó teljesítmény azért meg volt. Mint Szél Attila klubelnök elmondta, panaszra nem lehet okuk.

– A Páli Sándor vezette trió Balázs Reni révén egy bajnoki címet hozott, míg Páli Mirella és Szabó Zsóka bronzéremmel zárta a versenyt. Meglepetésünkre ez csapatversenyben a dobogó harmadik fokát jelentette. Mi lett volna, ha teljes csapattal megyünk – tette hozzá mosolyogva Szél Attila.

Balázs Renáta a dobogó tetején (Fotó: OSBK)

Bár még a hivatalos évértékelő hátra van, az eddigiek ismeretében úgy tűnik, a Spartacus jó évet zárt. Mint megtudtuk, a héten elkezdődik az újabb alapozó időszak a birkózók számára. Az egyesületben dolgozó edzők alapelve: sírós edzés, nevetős verseny! Most az előbbi időszaka jön, hogy jövőre sok nevetős végű verseny jöhessen.

Az egyesület vezetőinek és sportolóinak egyik szeme mostanában mindig az épülő új birkózó csarnokon van, amely ha lassan is, de halad. Nagyon várják már az átadást és a jó körülmények közé költözést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.