- hirdetés -

A Kaposvári Körcsarnok három szőnyege adott otthont a kadet korosztály szabadfogású férfi és női országos bajnokságának, melyen összesen közel 150 birkózó vett részt. Ez volt az év utolsó utánpótlás-bajnoksága. Az OBE versenyzője, Debreczeni Tamás ezüstéremmel zárt.

November utolsó szombatján 106 férfi és 35 női kadetkorú birkózó csapott össze összesen 22 országos bajnoki címért Kaposváron. Az Orosházi Birkózó Egyesületet 4 versenyzője képviselte, köztük Pócs Noé és Molnár Tibor a 71 kilogrammosok mezőnyében lépett szőnyegre.

Mindkettőjük legyőzője a döntőig menetelt, így egymástól külön, a vigaszágon folytathatták a küzdelmeket. Közülük Pócs Noé jutott el a bronzmérkőzésig, ott azonban ESMTK-s ellenfele erősebbnek bizonyult, így az orosházi versenyző az 5. helyen zárt.

A 110 kilogrammos mezőnyben szintén két orosházi versenyző birkózott. Bakos Ferenc a negyeddöntőben szenvedett vereséget, Debreczeni Tamás pedig kecskeméti és dorogi ellenfelet legyőzve egészen a döntőig menetelt. Ott azonban a Haladás birkózóját már nem sikerült legyőznie, így a dobogó második fokára állhatott fel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.