- hirdetés -

Az elmúlt másfél, két évet egyáltalán nem az öröm jellemzi sajnos, mégis az egyetlen, ami segít átvészelni bizonyos dolgokat az életben az a mosoly vallja a Harangos Néptáncegyüttes, akik egy különleges adventi videóval kedveskednek az orosháziaknak.

– Alapvetően arra gondoltunk, hogyan lepjük meg a várost. Mindenki éli a mindennapjait és most mikor elkezdődik az Adventi időszak a városi gyertya gyújtások mellett legyünk mi is jelen, ha ilyen formában, de üzenjünk az embereknek

Ebben szerencsére segítségünkre voltak a város üzletei és a média is, hogy karácsony közeledtével, az adventi időszak elején ezt meg tudjuk valósítani. Bízunk benne, hogy jókívánságunk eljut minden családhoz és szeretetben, békességben, jó egészségben tud mindenki készülni a karácsonyra! – árulta el Móricz Bence.

Elmondta azt is, hogy az együttes idei éve igen csak termékeny volt és lesz is még a korlátozások ellenére is. Lelkesek és nagyon sok ötlet várja még, hogy megvalósítsák.

– A 10 éves évfordulónk óta előadásokra készültünk a felnőtt és az ifjúsági együttessel. Most arra is törekszünk, hogy ez a két csapat közösen is színpadra tudjon lépni. Emellett a Hódmezővásárhelyi Kankalin Táncegyüttes ifjúsági csoportjával készülünk egy közös koreográfiával. Emellett például jövőhéten december 4-én tartunk egy továbbképzést, ahol Bonchidai román táncokat tanulhatnak a jelentkezők, de lesz „zeneovi” is aznap 17 órától, ahova várjuk az ovis gyermekeket és kedves szüleiket. Valamint készülünk két új műsorral, amiről viszont még nem mondhatok sokat – tette hozzá.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.