- hirdetés -

Idén második féléves ülését tartotta meg szerdán, a Békés Megyei Védelmi Bizottság, ahol átadták a Békés Megye Védelméért elismeréseket.

A Békés Megyei Központi Kórház, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok korábbi Békés megyei, jelenleg Csongrád-Csanád megyei rendőrfőkapitány, valamint Gulyás László nyugállományú alezredes részesült a Békés Megye Védelméért elismerésben a grémium döntése értelmében.

Az eseményen Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere is részt vett. Polyák Zsolt dandártábornoknak a város ajándékát adta át.

Dávid Zoltán polgármester és Polyák Zsolt dandártábornok.
(Fotó: Kecskeméti Krisztina)

„Csatlakozva Takács Árpád kormánymegbízott úrhoz, a védelmi bizottság elnökéhez, magam is hálás szívvel mondok köszönetet mindenkinek, aki a megyét szolgálta, és gratulálok minden elismertnek.

A Békés Megyei Központi Kórház dolgozói kollektívája a koronavírus-járvány elleni védekezésben nyújtott teljesítményével, példaértékű helytállásával érdemelte ki az elismerést. Az emlékplakettet a kórház képviseletében dr. Becsei László főigazgató főorvos vette át.

Dr. Polyák Zsolt dandártábornok, korábbi Békés megyei rendőrfőkapitány a védelmi igazgatásban és a megye lakosságának közbiztonsága érdekében végzett szolgálata elismeréseként vehette át az emlékplakettet. Jómagam Orosháza város ajándékát adhattam át dandártábornok úrnak.

Gulyás László alezredes 45 év katonai szolgálatot követően idén nyugállományba vonult, a bizottság korábbi titkár-helyettese jelenleg is szakértőként segíti a grémium munkáját.

Köszönjük munkájukat!” – olvasható a polgármester Facebook-oldalán.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.