- hirdetés -

Csütörtök délután kiállításmegnyitóra gyülekeztek a képzőművészet orosházi barátai. Az Orosházi Festők Csoportja őszi tárlatát nyitották meg a látogatók előtt.

Ismét gyönyörű képeket csodálhattak a megnyitóra érkezők, már a hivatalos részt megelőzően. Mint a tárlatot megnyitó Bíró Attilától megtudtuk nincs különösebb tematika, amely mentén válogatták volna a műveket.

Körben, a falakon sok gyönyörű képet találnak a látogatók (Fotó: Dancsó József)

– A tárlat nem kapcsolódik témához, évszakhoz. Ünnep számunkra minden ilyen alkalom, amikor az egyesület tagjai megmutathatják alkotásaikat. Külön öröm számunkra, hogy a járványhelyzet még lehetővé teszi, hogy összegyűljünk és amellett, hogy megcsodáljuk a kiállított műveket jókat beszélgethetünk – tette még hozzá.

Bíró Attila májusban csatlakozott az Orosházi Képzőművész Közhasznú Egyesülethez, a májusi közgyűlés fogadta el jelentkezését. Ő nem festő, csak a művészetek szerelmese és pártfogója. Ebben a minőségében nyitotta meg a tárlatot.

Bíró Attila nyitotta meg a kiállítást (Fotó: Dancsó József)

A városházi Galériában tegnap megnyílt kiállításon Benkő Zsuzsa, Csík Ferenc, Horváth János, F. Varga Mária, Hangya Erzsébet, Hopka Margit, Jusztin Balázs, Leviczki Lenke, Nagyné Sinka Erzsébet, Szénási Józsefné, Ujfalussy István és Zsurkáné Benyovszki Piroska műveit csodálhatják meg a látogatók.

A kiállítást egész november hónapban látogathatják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.