- hirdetés -

Orosháza Város Polgármesteri Hivatala 2021. november 8. napjától határozatlan ideig szünetelteti az általános ügyfélfogadást.

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány (COVID-19 fertőzés) megelőzése, terjedésének megakadályozása, a Hivatal ügyfelei és munkatársai egészségének megóvása, és a Hivatal működőképességének biztosítása érdekében Orosháza Város Polgármesteri Hivatala 2021. november 8. napjától határozatlan ideig szünetelteti az általános ügyfélfogadást.

Személyes ügyintézésre csak előzetes telefonos időpontegyeztetést és időpontfoglalást követően van lehetőség ügyfeleink részére.

Az ügyfélfogadási idő (előzetes időpontfoglalást követően) az alábbiak szerint kerül bevezetésre:

Hétfő: 8.00 – 12.00

Kedd: nincs ügyfélfogadás

Szerda: 13.00 – 15.00

Csütörtök: 8.00 – 12.00

Péntek: nincs ügyfélfogadás

Központi telefonszámok:

68/413-022

30/249-1574

30/945-1829

– Kérik a tisztelt ügyfeleket, hogy ügyeiket elektronikus úton (ügyfélkapun, hivatali kapun és cégkapun), vagy telefonon intézzék.

– Az ügyfelek csak – ismételten hangsúlyozva – előzetes időpont foglalással, a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése mellett léphetnek be a Polgármesteri Hivatal épületébe, és ott egymástól megfelelő (1,5-2 méter) távolságot tartva tartózkodhatnak.

– Munkatársak egyszerre egy ügyfelet fogadnak az irodahelyiségben, kivételt képeznek azon ügyek, amelyeknél több személy együttes jelenléte elengedhetetlen.

– Kérik, hogy a Polgármesteri Hivatalba belépve használják a fertőtlenítésre kihelyezett készüléket!

– A tömeges megbetegedést okozó humánjárvány (COVID-19 fertőzés) megelőzése, terjedésének megakadályozása, és az emberek egészségének megóvása érdekében tett intézkedésekkel kapcsolatos megértésüket Dr. Burai Mihály jegyző előre is köszöni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.